Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem kaptam még egy...

Miért nem kaptam még egy bocsánatkérő levelet se?

Figyelt kérdés

Kb 2007-től vagyok az oldalon és többször le mertem írni, h az én véleményem az, h vannak összeesküvés-elméletek, amik igazak.

Többek között igaznak véltem az USA féle "mindenbe belehallgatunk,mindent lenyomozunk" sztorit.

Persze voltam mindenféle tudatlan idióta, akinek nincs meg a 8 általánosa sem, mert ekkora hülyeséget meg bla bla bla.

Aztán most tessék.

Szal, h is van ez srácok???

2013. okt. 12. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Azok az emberek, akik elutasítanak bármit, ha meghallják hogy összeesküvés-elmélet, a legnagyobb idióták. Nagyon objektívnak meg műveltnek tartják magukat, de gyávák ahhoz, hogy gondolkozzanak, inkább elfogadnak mindent, amit a többség elfogad, meg amit a tvben mondanak nekik, meg amit az iskolában tanítanak nekik (Bár a vicc, hogy még az általános iskolás történelem is tele van összeesküvésekkel, csak valamiért úgy gondolják, hogy ma már nincs ilyen, mert ma már más a világ)
2013. okt. 12. 17:29
 2/6 Vadkan01 ***** válasza:
Örülj neki, hogy neked volt igazad, többiek véleményét ennek ellenére sem fogod tudni megváltoztatni, hát még arra kérni őket, hogy bocsánatot kérjenek(tudod az egó nagy úr). Bár most, hogy belegondolok, nincs minek örülni, mert ez azt jelenti, hogy az USA sem a jó oldalon áll(pedig jobb lenne).
2013. okt. 12. 18:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Kaptam egy bocsánat kérő levelet.

Úgy h itt is szeretném Kék Páva nevű felhasználónak megköszönni a levelet!!!

Egyébként 100% igazatok van.

2013. okt. 12. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Akik vakok, azok is maradnak, amíg ŐK nem akarnak megváltozni. Felállíthatsz ezer tényt, sőt, akár az orra előtt is történhet, akkor is el fogja hinni a fedősztorit. Persze azon már nem gondolkodik, hogy miért is "fedő" és mit fed.

Pl.: Jörg Heider-el is csak "baleset" történt.

[link]

Vajon minek mehetett neki? Konkrétan az egész autó tropa, pedig nem törik az össze olyan egyszerűen (hacsak nem két kamion ment neki két oldalról):

http://www.youtube.com/watch?v=PIsao6YG4Zo

http://www.youtube.com/watch?v=2q4bEg0yXes

Utóbbin is csak az eleje gyűrődött meg, nem az egész autó.

(ja, és véletlenül kritizálni merte a zsidókat)

Diana hercegnő autója is hasonló balesetet szenvedhetett.

[link]

Jelzésképpen még egyszer: Ezek az autók nem olyan papírkocsik, mint amiket az átlag ember vezet...

2013. okt. 13. 02:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk ennél szerintem tévedsz, mert a mostani kocsik úgy vannak kialakítva, h a kaszni nyelje el az ütközés energiáját!

Szal a törés nem olyan nagy dolog, de érdekes, h ki van lapítva...

2013. okt. 13. 04:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam, hogy vajon miért lett lapos? Egyes osztrákok szerint drone repülő bombázta le. Én meg nem tudom elképzelni, hogy minek mehetett így neki, hogy kilapult.
2013. okt. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!