Melyik a legliberálisabb állam Európában, és melyik az Európán kívül?
9 es válaszoló.
Ha ez a fogalmad az igaz magyarról akkor büszke igazi magyar vagy a tudatodban.
Lefogadom hogy tényleg sokan nem tudják mi az a demokratikus de őszintén magas ívből lehet tenni rá mert lényegtelen.Egy ugyanolyan eszme,vallás mint az összes többi.
Muki, nem 9-es vagyok, de vicces, hogy te neveted ki őt a szövegértése miatt, mikor pont te véted abban a legsúlyosabb hibát: a köpködő-gágogó-nyavajgó-zsidózó-liberálozó fajtád NEM a magyarság reprezentatív képviselete, még akkor sem, ha hihetetlen módon szeretitek ezt hirdetni magatokról.
Ti vagytok a kinevetendő 1%, mi pedig a csendes többség.
Ja és hogy a kérdésre is: nincs objektív mércéje ennek, de az én voksom Izlandé.
Hollandia csak bizonyos területeken liberális, általában azok mondják őket a liberalizmus élharcosának, akik még nem jártak ott huzamosabb ideig. Sok dologban egy régimódi, arisztokrális jogrendszert követnek és az átlag holland is inkább egy tea fölött Dickensről csendben barátaival vitázó, enyhén besavanyodott nő, mintsem a fejekben élő szétdrogozott fiatal.
Gazdasági szempontból Svájc, Dánia és Észtország.
Társadalmilag Hollandia, Finnország, Németország, Ausztria és Belgium.
Olaszok úgy tudom elég vallásosak.
Izraelről én azt hallottam,hogy nem büntetik a prostitúciót, ezért is feltételeztem.
Kanada miért?
Ausztráliában állítólag normális emberek laknak.
Ausztria liberális? Onnan jött Hitler is :)
Azért ez erős hogy ők liberálisak, mert a legtöbb osztrák semmibe se veszi nem hogy a magyart, a cigányt arabot, törököt egyenesen rühellik.
Finnekről nincs tapasztalatom de mivel balti népek, nem hiszem hogy annyira idegen szeretők lennének.
Hát igen Kanada őket kifelejtettem, igen ők aztán liberóban születtek, bár a cigányok még nekik is sokak voltak.
Európában elég sok liberális ország van, világszinten is Európa számít a legliberálisabb földrésznek.
Itt van Hollandia, Németország, Svédország, Norvégia, Dánia, Izland, Franciaország, s bármilyen meglepő: Csehország is.
Európán kívül talán Ausztrália mondható annak, de a nyugat-európai államok sokkal inkább.
Áh, Amerika elég konzervatív, főleg dél. Halálbüntetés, meg szigorú abortusztörvények vannak számos államban.
"a köpködő-gágogó-nyavajgó-zsidózó-liberálozó fajtád"
12-es, te hülye vagy öreg. Mikor zsidóztam, vagy liberáloztam, te szerencsétlen? Kinn van a nicknevem, veled ellentétben, úgyhogy könnyű utánanézni mit mondtam, és mit nem. Csak ti köpködtetek itt, senki más, föl a levegőbe, aztán alá álltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!