Az oroszok háborúra készülnek?
2013. szept. 19. 17:39
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem.
Szerintem ez egy általános gyakorlat Oroszországban.
2/10 Vadkan01 válasza:
20 éve is ilyeneket csináltak a magyar hadseregben, de egyébként minden ország a háborúra készül a békeidőben, azért van a hadsereg.
3/10 anonim válasza:
Ja háborúra készülnek, te meg diliházba kérdezõ.
4/10 anonim válasza:
Minden ország ami megteheti háborúra készül békeidőben
5/10 anonim válasza:
Sunáznám a csajt.
Ruszkiknál még most is meg van az a szervezet amint nálunk anno MHSZ-nek hívtak. Ez szerintem annak egy felvétele lehet.
6/10 A kérdező kommentje:
Ahogy elnézem, nem csak katonákkal csináltatják ezt, hanem civilekkel is, pl iskolákban / kórházakban. A hadseregen kívül miért csinálják ezt ?
2013. szept. 19. 18:28
7/10 anonim válasza:
Honvédelmi nevelés céljából. Egyébként fogalmam sincs milyen felvétel ez, csak tippeltem mi lehet. De pl anno az MHSZben is civil fiatalok voltak. Akik ott voltak azok nem katonák voltak. Sima diákok, egyetemisták. Ott barátkoztak a katonasággal. Ott tanultak meg ejtőernyőzni, búvárkodni, lőni, tankot vezetni stb.
8/10 anonim válasza:
Civilek azért vannak ott mert ez nem egy számítógépes fps játék ahol nincsenek civilek,hanem egy gyakorlat ahol a civilekkel is számolni kell a katonaságnak.
9/10 Salamon Bálint válasza:
Szerintem ő egy Nashi-tag.
10/10 anonim válasza:
Az oroszoknál a háború nemzeti sport.
Mindig arra készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!