Ki találta ki azt az ostobaságot, hogy a munka nemesít?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 20:10
21/25 anonim válasza:
Folyt.
Nem mellesleg, aki dolgozik az alkot, létrehoz, tesz valamit más emberekért, kevés nemesebb dolog van ennél.
22/25 anonim válasza:
Kolompár Cristiano te vagy az?
23/25 anonim válasza:
A mai modern (korunkban) értelmezésben végzett (rabszolga) munka(pl:gyárimunka segédmunka épitőipari munka gyártósori összszerelés irodai szolga stb ilyen és ehhez hasonló munka nem nemesít inkább csak lelkileg rombol és nyomorba dönt.Ráadásul minél többet dolgozol annál jobba nel szegényedsz.
#1-est nem értem miről beszél,mert én világéletemben városi voltam az meg egy egész más világ.
24/25 anonim válasza:
Attól függ milyen az a “munka”. Egy kissé tényleg hülye, idejét múlt mondás, mert amit én dolgozom, azt hivatásból csinálom, szeretem, nem munkaként tekintek rá. Igaz, nem is egy gyökér főnök irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!