Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az ilyen bevándorlók miért...

Az ilyen bevándorlók miért nem maradnak a saját országukban?

Figyelt kérdés

Többségében muzulmán emberekre vonatkozik ez. Fel vannak háborodva, hogy miért nincs Saria, miért nem a Korán alapján ítélkezik a bíróság, miért nem muzulmán mindenki, stb stb stb.

Ha ennyire ragaszkodnak az otthoni szabályokhoz, törvényekhez, akkor miért nem mennek haza? Ha én ragaszkodnék a saját országom törvényeihez, akkor nem mennék azért külföldre, hogy csináljam a fesztivált...

Komolyan kinézem a franciákból, hogy ismét csinálnak egy hatalmas forradalmat, de ráférne Európára.

Brüsszelben már karácsonyfát sem lehet állítani.

Hova fog ez vezetni? Nyilván nem fogja Európa hagyni, hogy iszlám legyen, de mikor lesz már az embereknek elege?

Miért nem maradnak az ilyen bevándorlók otthon? Malmö-ben már van olyan autósiskola, ami a Dzsihád (szent háború) nevet viseli. Nem tudnak beilleszkedni, nem is akarnak, a pénzt elvárják, de az "őslakosokat" alsóbbrendűként kezelik.

Nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát?

2013. júl. 8. 12:19
1 2 3
 11/23 Antimod ***** válasza:
94%

"z a muszlimok érzékenységét sértHETi, ennek ellenére a muszlimokat természetesen elfelejtették megkérdezni, hogy valóban sérti-e őket vagy sem"

Elég elkorcsosult nézetek vannak Európában, és adják a bevándorlók kisebbsége alá a lovat. Aki kivándorol, annak kutya kötelessége beilleszkedni az adott kultúrába legalább utcai szinten, otthon azt ünnepel és úgy, ahogyan szeretné, de hogy az őslakosoknak megszabja, mit tehetnek és mit nem a saját hazájukban, az egy vicc.

2013. júl. 8. 12:48
 12/23 anonim ***** válasza:

Ez ugye megvan, hogy totál kamu a brüsszeli karácsonyfatiltás legendája?

[link]

Az egész egy környezettudatos petíción alapult, ami magát a karácsonyfát adó fát akarta megkímélni és művészeti installációkkal helyettesíteni, hogy ne kelljen elpusztítani egy 10m-s fát.

2013. júl. 8. 12:54
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

Kötelessége beilleszkedni de nem kötelessége a helyi trendi szektába beállni. Vallásszabadság van elvégre. Engem is dühít amikor a mi pénzünkből állítanak karácsonyfát pesten sok millióért. Az ilyen szektás marhaságokat közterületen tiltani kellene. Maradjon a négy fal között aztán csá.

2013. júl. 8. 12:55
 14/23 Antimod ***** válasza:

"Vallásszabadság van elvégre."

Pontosan erre lyukadtam ki én is. A "helyi trendi szekta" pedig sokszor évszázados hagyományok lenyomata, egyetértesz vele vagy nem, de nincs jogod megtiltani, amíg a többség ehhez ragaszkodik. Akkor sem, ha más a vallásod.

Olyan ez, mintha kiköltöznél Szaúd-Arábiába, és felháborodnál, hogy mi az, hogy szól a Müezzin.

2013. júl. 8. 13:08
 15/23 A kérdező kommentje:

Engem nem a vallásszabadság zavar, hanem hogy sokan képtelenek beilleszkedni, és azért jönnek Európába, hogy a szociális hálón élősködjenek. (pont mint nálunk kolompárék)

Az ilyenből rengeteg van, nem csak 2-3 %.

Én azt nem értem, hogy miért nem alkalmazkodnak a befogadó ország törvényeihez.

Belgiumban, Fro.-ban, Svédországban vannak egyes városoknak olyan negyedeik, ahova fehér ember be sem teheti a lábát, mert megdobálják, agyonverik stb.

Mi ez ha nem rasszizmus? Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentő, se tűzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egyből megtámadják.

2013. júl. 8. 13:36
 16/23 A kérdező kommentje:

Franciaországban a legerősebb a szélsőjobb.

Meg ugye voltak az angliai zavargások is.

A francia nagyvárosok körül effektíve gettók vannak.

2013. júl. 8. 13:39
 17/23 anonim ***** válasza:
73%

Győrben is van olyan rész ahova európai ember nem teheti be a lábár.

Illetve beteheti ,de nem ajánlatos.

2013. júl. 8. 13:41
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Én azon akadok ki, hogy a muzulmán országokban teljes mértékben elvárja mindenki, hogy beilleszkedj, ne csinálj feltűnést, öltözködj (ha lány vagy) úgy, ahogy az ottaniak (pár ország kivétel..).

Ha nem tartod be, még a rendőrség is megbüntet. Szaúd-Arábiában vallási rendőrség is van.

Egyiptomban voltak ismerőseim régen, és beléjük is kötöttek, hogy miért nem úgy öltözködnek, meg nehogy imádkozni merjenek az utcán (ők keresztények), MERT ez egy iszlám ország.

Ha ők maximálisan elvárják a beilleszkedést, akkor miért ne lenne jogos, hogy Európában is elvárják teljes mértékben az európaiak a külföldiek beilleszkedését? Számomra felháborító, hogy a kisebbség egyes tagjai akarják megmondani, hogy hogyan éljen a többségi társadalom. Ha már mindenáron a pénz (segély) miatt jönnek Európába, akkor legalább legyenek tisztességesek. Angliában a zavargások idején nem volt ritka az, amikor bevándorlók "őslakos" briteket szorítottak a falhoz, és kényszerítették, hogy mondja azt "szeretlek benneteket".

Általánosítani nem kell, ez igaz. De egyre súlyosabb a bevándorlási probléma, és egyszer elpattan a húr, de akkor tömeges kitelepítések lesznek.

2013. júl. 8. 13:45
 19/23 anonim ***** válasza:

"Jó példa erre Malmö Rosenberg kerülete. Fegyveres kíséret nélkül se mentő, se tűzoltó nem mehet be, mert a bevándorlók egyből megtámadják."

Na ebben a két mondtadban egyetlen igazság sincs. Még az sem, hogy Malmöben létezne Rosenberg nevű kerület, nemhogy a fegyveres őrök. Ne vedd szentírásnak a kuruttyot, Előd biztos fáradt a sok ülésezés után, amikor írja.

2013. júl. 8. 13:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Bocsi, elírtam. ROSENGARD kerület.

És ezt a videót svédek csinálták:

https://www.youtube.com/watch?v=uwqpuUDS6ac

2013. júl. 8. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!