Miért gyűlöl minket szívből az összes szomszédos ország? Még az Osztrákok is? Vagy bennünk van a hiba?
1,8 jó nagy baromságokat mond.
Nem vagyunk bunkók mi senkivel sem, pont ez a bajunk, megtűrünk mindenféle parazitát.
A másik hogy aki kimegy, kint is is marad, csak mondom.
Minket nem útálnak, hanem félnek tőlünk.
Az a föld amit most szlovákiának,szerbiának meg Erdélynek mondunk, magyar volt egykoron, ezt ők is tudják, és tudják hogy jogos lenne ha visszavennénk azokat a részeket.
Nagy Magyarországgal a multikulti végzett, ha mi is olyanok lettünk volna mint az angolok,franciák,amcsik,oroszok akkor most nem lenne ez.
Ezért nyílik a bicska sok jobboldali zsebében amikor jönnek itt a liberalista multis szöveggel meg hogy a magyarok rasszisták, amikor pont ezeknek köszönhettünk trianont is...
#4-es, az iskolából már kikerült, Bp-en szaladgáló fiatal felnőttek generációja.
10 éves voltam, amikor először megkérdezték tőlem olaszul, hogy hol van a strand. Én kérdeztem vissza, hogy ő beszél-e angolul, hadd segítsek már neki...
A szülõtöket 0-zzátok! Vagy ennyire szeretitek a tótokat, románokat?
Amúgy meg menj haza az 55-össel (IQ?) haza kézenfogva aztán kérdezd meg ott is, mert ez csak egy sz.ros provokatív kérdés!
"Miért gyűlöli a zsidókat szívből az összes szomszédos ország?
Ez lenne az adekvát kérdés.
"Miért gyűlöl a cigányokat szívből az összes nép?"
No meg ez, mert ez a két kérdés tényleg igaz.
Persze ezt feltenni csúnya rasszizmus és törli a moderátor, bezzeg a magyarba bele lehet rúgni.
Azért nem szeretnek, mert látásmódjukban a magyarok idegen, ázsiai megszállók, akik ezer éven keresztül elnyomták őket, nem hagyták őket érvényesülni. Ez történelem oktatásuk alapja, ugyanis valamivel magyarázniuk kell a tényt, hogy nem voltak képesek saját államot alakítani. Ilyenkor a legegyszerűbb keresni egy bűnbakot, mindenki ezt csinálja az egész világon. Így alapvetően negatív figuraként jelenik meg a magyarság a szemükben.
Az osztrákok a kivétel, náluk az ellenszenv inkább a lenézésből fakad, hiszen mindig ők voltak az erősebbek, a gazdagabbak, az uralkodók. Mindazonáltal a lenézés nem feltétlen jelent utálatot.
És persze fontos megjegyezni, hogy az ilyesféle ellenszenvek leginkább azoktól erednek, akiknek nincsen kapcsolatuk az adott nemzetiséggel. Mert például dél Szlovákiában remekül el vannak a szlovákok a magyarokkal, ahogy Erdélyben is semmi probléma nincs a magyarok és a románok között általában. Ebből az látszik, hogy az egész a történelmi látásmód miatt van, mert ha megismerkednek egymással máris rájönnek, hogy tulajdonképpen nincs is különbség egy szlovák és egy magyar között az anyanyelven kívűl. Érdekesség, hogy például a cigányoknál ez pont fordítva van, minél messzebb él valaki tőlük annál kevésbé ellenszenves irányukban, így az ő esetükben tényleg felmerülhet, hogy bennük van a hiba.
Ezt honnan veszed?
Én Ausztriában és Horvátországban még sosem hallottam, hogy " Nid má a retkes magyar" meg és a többi...
7 szomszédos országunk van abból 3 utál minket a többi semleges vagy barát...
Utál minket:
-Románia
-Szlovákia
-Szerbia
Semleges:
-Ausztria
-Szlovénia
-Ukrajna
De szerintem sokan hallottak már a Horvát-Magyar testvériségről / barátságról is.
Magyarul barát:
-Horvátország
Akik utálnak minket azok azért utálnak mert mi is őket és Trianon óta utálnak s mi is őket..
Magyarország és Horvátország meg azért jó 800 éven át egy ország volt és néhány idióta horváton meg pár kommunista magyar kivételével azért most is erős a barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!