Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért gyűlöl minket szívből...

Miért gyűlöl minket szívből az összes szomszédos ország? Még az Osztrákok is? Vagy bennünk van a hiba?

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 22:53
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
32%
Mert amikor ők jönnek ide akkor bunkók vagyunk!Minden külföldivel bunkók vagyunk ezért utál minket a fél világ!
2013. jún. 15. 23:02
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Nekem azért picit furcsa, hogy már meg sem kérdezik, hogy beszélünk-e angolul, de angolul válaszolunk nekik, és még mi vagyunk a bunkók?
2013. jún. 15. 23:09
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Én nem ezt tapasztaltam. Talán csak a szemüvegedet kellene levenned.
2013. jún. 15. 23:10
 4/26 anonim ***** válasza:
33%
Angolul válaszolunk?Ki?Osztályomba 30-an járunk és velem együtt 3-an tudunk angolul és még mi sem profin!Ha valaki megkérdez valakit angolul akkor a h*lye magyarok elkezdik kiröhögni meg marhaságokat beszélnek neki hidd el láttam már rá példát!
2013. jún. 15. 23:10
 5/26 anonim ***** válasza:
70%

A szomszédos országok világ életben rühellték egymást.

Amúgy meg a legszemetebb a tót, szõröstalpú, szerb trió. A többinél változó, de nem mondhatni, hogy annyira utálnak bennünket szerintem (ukránia kérdéses).

2013. jún. 15. 23:27
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Idióta általánosítás csak ez is. Biztos vannak, akik utálják a magyarokat, de szerintem nincsenek többen, mint akik a németeket, svédeket, vagy a szerbeket utálják. Hibáztatni szerintem kollektíven egy népet se lehet ezek miatt, minden félnél vannak hülyék és értelmes emberek egyaránt.
2013. jún. 15. 23:30
 7/26 Pro Patria ***** válasza:
97%

Nem tudok hirtelen olyan országot, amelyik ne vetné meg a szomszédait, és viszont.

Ennek történelmi okai vannak: az adott ország általában a szomszédaival háborúzott (többször is), vagy legalábbis gazdasági riválisa volt.

Ugyanilyen a franciák és az angolok helyzete.

Egyébként az osztrákok nem utálnak, legfeljebb lenéznek minket. Az ő oldalukról érthető viselkedés.

A szlovéneknek, horvátoknak sem lehet sok baja a magyarokkal. Persze, általános felmérés erre vonatkozólag az én ismereteim szerint nem készült, de a horvát tengerpart napozóinak gyakorlatilag a fele magyar. Nem lenne olyan népszerű, és nem lennénk ott olyan nagy számban nyaralni, ha inzultálás érné a magyarokat.

Szlovákia, Szerbia, Románia, és Ukrajna esete más. A velük való a kapcsolatunkat egyrészt a történelmi sérelmek ("népek börtöne, Magyarország") okozza, mely a felettünk is uralkodó osztrákok, illetve a Magyar Királyságon belül viszonylagos függetlenséget élvező horvátok esetében nemigen tényező, nem érdekli őket, "történelem, semmi egyéb", de a szlovákok és románok számára ma is dühre okot adó, másfelől, ami még ennél is fontosabb: ezen államok területén nagy számú magyarság él a mai napig. És tudják, hogy ez veszélyes rájuk nézve, félnek egy bekövetkező területi rendezéstől, egy "újbóli rabigától". Mindennek ez a félelem az alapja, és a bosszú vélt, vagy valós sérelmeikért.

2013. jún. 15. 23:51
 8/26 anonim válasza:
67%
Ha belegondolsz folyamatosan mennek ki az országból a fiatalok, hogy ott dolgozzanak.Letelepednek, jól megszedik magukat aztán hazajönnek, nem igazán hasznosak az ottani társadalom számára. Mint nálad otthon a szúnyog. Bemegy a szobádba, jól megszívja magát a véreddel, aztán ha jólvégezte dolgát kirepül. :)
2013. jún. 16. 00:02
 9/26 anonim ***** válasza:
55%

"Miért gyűlöl minket szívből az összes szomszédos ország? Még az Osztrákok is? Vagy bennünk van a hiba?"

Már ne is haragudj, de ez úgy hazugság, ahogy van! A kérdés önmagában hazugság.

Trollkodó, provokátor kérdés.

2013. jún. 16. 00:38
 10/26 Canopus ***** válasza:
18%
Ezt a hazádban, Izraelben is nyugodtan felteheted, ha most onnan kérdezgetsz, akkor nem zavar a kérdés. Nem hinném, hogy szívből gyűlölnének...
2013. jún. 16. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!