A zsidók azt akarják csinálni M. o-val mint a palesztinokkal?
12:35, onnan veszem hogy én actually jártam is történelemórákra, még a felsőoktatásban is, és nemcsak a Zsindexről olvasgattam a tündérmeséket.
Hogy te honnan veszed a bullshitjeidet, azt viszont abszolút nem tudom, de jókorákat csúsztatsz és ferdítesz.
1. Ilyen durva hazugsagokat meg a magyar iskolakban sem tanitanak, mint amiket az ujjadnol kiszoptal.
2. A vilag TELE RENGETEG HITELES dokumentummal a tortentekrol.
3. Ez magyarul van, talan el tudod olvasni, pedig ez is arab "szemleletu"
1: Be kellett volna járni töriórákra a pláza helyett. Attól hogy te úgy állsz hozzá, mint az egyszeri parasztbácsi a zsiráfhoz ("ilyen állat márpedig nincs!"), a tény még tény marad. Amit te összehadováltál, az kb. az Ezoterika topik színvonalán van, miszerint a Föld belül üreges, odalenn élnek a kakamatyik és gravitáció nem is létezik.
2: Biztosan, úgy meg különösen, hogy csak azt olvasod el ami téged igazol, az összes többi az kuruttyos, meg náci kollaboráns cikk, amit a csúnyarossz antiszemitákok írtak, köpköp, szőnyegalá söpörsöpör.
3: Aha, értem.
"mivel az Amerikai Egyesült Államok feltétlen támogatását élvező Izrael ellenében a Szovjetunió (miután kezdetben támogatta a független Izrael létrehozását, és elismerte az új államot) az arab államokat nyerte meg magának."
Szóval ennyit a bugyuta állításaidról, miszerint a ruszkijok meg az arabok kezdték az egészet.
Ja, és azt is magyarázd meg pls, hogy miféle preventív háború az, ahol a védekező fél kb. ötször akkora területet kebelez be mint a saját országa :DDD Vagy csak a hirtelen ijedtségből lépték túl az önvédelem hatáskörét? :DDD
Komolyan rossz nézni ahogy szerecsenmosdatsz...
"A kérdező kommentje:
én megmondom őszintén .. Félek."
Meg is van rá minden okod. A lelki betegségek meglehetősen kinzóak. Ráadásul állandóan, ébren és álomban is fájnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!