Ez a tini zseni megfejtette a válság kilábalásának okát? Igaz amit mond?
11:
Igen, ugyanis sok esetben már a forrás elemzéséről leszűrhető, hogy nettó baromság az egész, nem feltétlen kell cáfolni magát a közölni kívánt információt.
akinek kicsi esze van, az rájön magától is, hogy hogyan manipulálják a tömegeket.
aki a kamatot várja, annak tudnia kell, hogy a pénze nem "dolgozik" a bankban.
Dolgozni azok dolgoznak, kik felveszik akölcsönt, és a pénz használatáért kamatot fizetnek.
A bank jócskán lefölözi, és a betétesnek is ad valamennyi kamatot.
ha a hitelező és a betétes egymásra találna, akkor a bank középen nem élne meg.
Csak a betétes nem bátor, és a kilakoltatást, behajtást a bankra hagyja. Annak úgyis van hozzá gyomra.
A betétes meg ártatlanul alussza az álmát, mert a pénze "dolgozik".
nem véletlen, hogy Jézus a pénzváltókat zavarta ki a templomból ...
"akinek kicsi esze van, az rájön magától is, hogy hogyan manipulálják a tömegeket. "
Pontosan, már a gyermek is átlátta. Neki még nem mosták ki az agyát a suliban meg a TV-előtt űlve.
A válság kilábalásának oka.. Csak én nem értem ezt a kifejezést?:)
Amúgy meg, nem mondott semmi újat. És még maga is beismeri hogy az apjával nézte a filmeket, vele beszélgetett, vele jegyzetelt, és a véleményét filmekre alapozza. Ebben nincs semmi zseniség. Én se leszek orvos attól, hogy sok Dr. House-t nézek.
Mernék rá fogadni hogyha kicsit részletesebben belemennének a témába, és a riporter nem ilyen finoman kérdezgetne csak, gyorsan kiderülne hogy semmilyen fiatal zseniről nincsen szó.. Legalábbis én biztos nem mosolyognék azon, hogy hogyan tört ki a válság..Ránézésre sokkal jobban leköti az, hogy szerepelhet a tévében, mint az, hogy miről beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!