Miért rajzolnak a ciprusiak Merkelre hitlerbajuszt, amikor a németeknek semmi közük ciprus válságához?
A görögök is Hitler bajuszt rajzolnak neki.
Amikor Merkel Görögországba látogat ,akkor beöltöznek a görögök nácinak és úgy tüntetnek Merkel ellen.
Tudják hogy ez a náci dolog érzékeny téma.
A görögök nem szeretik a németeket mert azt viszik hogy miattuk van rossz helyzetben az országok.
A német emberek meg ezért morognak mert az ő adójukból mentegetik Görögországot.
Vannak olyan alternatív elméletek, hogy Angela Merkel Hitler-utód (=Hitler leszármazottja) és talán ezért ábrázolják így.
(valami olyasmi, hogy Hitler DNS-éből klónozták)
Jorgosz megszorult és lement Mordechájhoz 200 €-t kérni kölcsön. Mordecháj örömmel adott neki 1%-os kamatra, ami nála annyit jelentett, hogy karácsonyra egyszer annyit ad vissza (most matematikusok hanyagoljanak a 2x annyival☺). Jorgosz örült. Mikor menet el, Mordekcháj utánaszólt: - Jorgosz, tudom, most nagyon nehéz év jönn, nem lesz termés, lefagy az olajbogyó, nem fogod tudni megadni egyszerre a tartozást. Fizes részletekben, ha most ideadod a kamatokat, karácsonyra már könnyebben szeded össze a maradék 200 €-t. Jorgosz elismeri, hogy igaza van és odaadja a 200 €-t. Mordecháj elégedetten dörzsöli tenyerét, ezzel a göröggel érdemes üzletelni. Jorgosz hazafelé gondolkozik: - kértem 200-at, kaptam 200-at, megfizettem a 200 kamatot, nem maradt semmim, adós vagyok még 200-al. De amúgy minden stimmel. ☺
(Így működik az IMF is ☻, és még O.V.-t tartjátok hülyének ☺)
ciprus a befektetők pénzének (főleg orosz) köszönheti a mai életszínvonalat, de a válságot nyugatról hozták rájuk ...
Németek azt kérik a ciprusiaktól, hogy az egyetlen biztos adóbevételi forrásokat állítsák le az országban. Ez ciprusnak a csődjét és elszegényedését jelentené .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!