Akik ezen az oldalon folyamatosan védik Izraelt, miért nem költöznek ki oda?
Ó, én megmagyarázom neked, borzasztó egyszerű:
Az az ember egy elmebeteg hülye, olyan mint egy zsidó Hitler.
Pont.
Remélem kielégítő válasz volt :)
"Köszönöm, nem. Csak a saját kis hatalmunkat szeretnénk megtartani magyar kézben, a bankokat és a médiát is beleértve."
Kik ezek a nagy magyarok, akikre igy felnezel? Orban, Csanyi, Szeles es Demjan?
"Nem arra szeretnék kilépni a lakásomból, hogy a főúton végig izraeli katonák állnak, mert valami zsidó felvásárolta, és a falu főutcája onnantól izraeli érdekövezet. De ugyanezt írhatnám egy vegyesboltra is, vagy akár egy békés hangulatos tavacskára is, ami helyett nem szívesen látnék terpeszkedő zsidómultit."
Szerintem kezeltesd magad!
"Kik ezek a nagy magyarok, akikre igy felnezel? Orban, Csanyi, Szeles es Demjan?"
Mikor írtam én ilyet, hogy a kormány az, akire felnézek?
"Szerintem kezeltesd magad!"
Micsoda fantasztikus ellenérv! Ilyen dömdödömi magasságokba szárnyaló, valóság talaján fogant sziklaszilárd odamondást esély sincs megcáfolni!
Ostoba vagy. 'Nuff said.
Köszönöm, nem. Csak a saját kis hatalmunkat szeretnénk "Mikor írtam én ilyet, hogy a kormány az, akire felnézek?"
Nos valami olyasmivel jottel, hogy szeretned a bankokat, a mediat, stb. magyar kezben megtartani. Masra nem tudtam gondolni, minthogy a fent emlitett "dzsentlmenekre" gondolsz, mivel az OTP-n kivul az osszes penzintezet es a legnagyobb tevecsatornak mind nemmagyarok. Arra voltam kivancsi, hogy mibol gondolod azt, hogy ezek a magyarok erdemesebbek arra, hogy ok iranyitsak az altalad emlitett fontos intezmenyeket, ugyanis ahogy en latom egyikben sem veszett el egy Szechenyi, Kossuth vagy Deak.
"Micsoda fantasztikus ellenérv! Ilyen dömdödömi magasságokba szárnyaló, valóság talaján fogant sziklaszilárd odamondást esély sincs megcáfolni!"
Az altalad irt ostoba kommentre nem lehetett erdemben valaszolni. Le vagy maradva 70 evvel, amikor a vilag meghoditasa meg ugy mukodott, hogy a hatalomnak ott kellett allomasoznia a meghoditott teruleten. Masreszt az "zsidomultis-tavas" irasodra se lehetett erdemben mit irni. Tudod kihez tartozik a Westend? Egy alomvilagban elsz a kerdezovel egyutt, ha azt hiszitek, hogy minden rossznak kulfoldrol kell jonnie.
"Nos valami olyasmivel jottel, hogy szeretned a bankokat, a mediat, stb. magyar kezben megtartani. Masra nem tudtam gondolni, minthogy a fent emlitett "dzsentlmenekre" gondolsz, mivel az OTP-n kivul az osszes penzintezet es a legnagyobb tevecsatornak mind nemmagyarok. Arra voltam kivancsi, hogy mibol gondolod azt, hogy ezek a magyarok erdemesebbek arra, hogy ok iranyitsak az altalad emlitett fontos intezmenyeket, ugyanis ahogy en latom egyikben sem veszett el egy Szechenyi, Kossuth vagy Deak."
Hogy érdemesebbek-e? Honnan veszed te hogy nem érdemesebbek,amikor még alkalmuk se volt kipróbálni őket? Megsúgom neked, az OTP bank remekül prosperált, amíg Soros Gyuri bácsi bele nem csulázott a levesükbe, de hiába magyarázom neked, te a saját kitalált lózungjaidon kívül másnak nem adsz hitelt.
Puskás Ferencről kiderült volna a labdarúgó tehetsége, ha egyszer nem lép pályára?
Úristen... *facepalm*
"Az altalad irt ostoba kommentre nem lehetett erdemben valaszolni. Le vagy maradva 70 evvel, amikor a vilag meghoditasa meg ugy mukodott, hogy a hatalomnak ott kellett allomasoznia a meghoditott teruleten. Masreszt az "zsidomultis-tavas" irasodra se lehetett erdemben mit irni. Tudod kihez tartozik a Westend? Egy alomvilagban elsz a kerdezovel egyutt, ha azt hiszitek, hogy minden rossznak kulfoldrol kell jonnie."
Nem is nézem ki belőled a sültkrumpli szintjét döntögető IQ-ddal, hogy bármi érdemlegeset is reagáltál volna erre, csak natívan trollkodsz zsidócsahoshoz méltó módon. Egyébként meg kibeszélt itt meghódításról? Felvásárlásról, megvásárlásról írtam, de ezekszerint ilyen szinten gyöptégla vagy. A zsidómultis-tavas dologról pedig annyit, hogy mássz ki a négy fal közül egy-egy jólsikerült trollkodásod után, és nézzél szét arra vonatkozóan, hogy hol, miket dózerolnak el akár Pesten, akár vidéken csak azért, mert valami biboldó felvásárolta a területet. Ha már ekkora garral dobálózol itt a Westenddel, akkor nesze: Deák téri bazársor, valamint a hajógyári-szigeti kaszinó, de tudnék még ezer más példát is írni. A mínuszt pedig zsigerből kaptad, uramöcsém.
És én élek álomvilágban :DDD Honnan szabadult ez a kókler, most komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!