Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akik ezen az oldalon folyamato...

Akik ezen az oldalon folyamatosan védik Izraelt, miért nem költöznek ki oda?

Figyelt kérdés
Folyamatosan mondogatják, hogy Izrael akarja a békét, a palesztinok nem akarják, ők bombázzák szegény Izraelt, holott a zsidók annyira próbálkoznak a békéért tenni. Magyarország kár, hogy nem áll ki határozottabban (pedig már így is teljesen lefeküdt nekik) Izrael mellett stb. Az ilyenek miért nem költöznek ki oda?

2013. ápr. 23. 15:52
1 2 3 4 5 6
 11/58 The Evil Twin ***** válasza:
61%

Miért kéne Izraelbe költözniük? Miért, a nagy palesztin-barát széljobberek tán sietnek Gázába?

A Jobbik nem a zsidó terjeszkedés ellen akar tenni (valszeg ők is tudják, hogy kamu az egész, ha nem, akkor hülyébbek, mint gondoltam) hanem az ellen, hogy más kerüljön hatalomra a következő választásokon, és képesek a legnagyobb hülyeséget kijelenteni, ha úgy érzik, hogy ezt akarják a szavazóik hallani.

Magyarországot nem a zsidók uralják, hanem Kádár szelleme, és az azon élősködő politikai elit, és a nyugdíjasok. Nem mellesleg a zsidók a széljobber mitológia szerint mind vállalkozók, az olyanoknak pedig Magyarország nem valami jó hely, itt mindenkit gyűlölnek, aki több pénzt mer keresni, mint a nagy átlag, a gazdaságot meg az MSZP-Fidesz mutyibizottságai irányítják. Itt normális vállalkozás bajosan keres annyit, mint máshol.

Majd pont elhiszem, hogy egy ilyen hely kell egy olyan népcsoportnak, amelyiket a kizárólagosan kapitalista viselkedéssel vádolnak az eszehagyottak.

2013. ápr. 23. 16:48
 12/58 anonim ***** válasza:
22%

Magyarországra és Ausztriába települnek le az izraeli zsidók.Lakóparkokat építünk nekik, s még segítjük a letelepedésüket.

(Tegnap láttam egy izraeli férfit, aki magyar nyelvet tanult a buszon.)

2013. ápr. 23. 16:48
 13/58 anonim ***** válasza:
20%

"És ha a Palesztinokat védenék, az mivel lenne jobb?"

Sokkal.

2013. ápr. 23. 16:49
 14/58 anonim ***** válasza:
85%

"Akik ezen az oldalon folyamatosan védik Izraelt, miért nem költöznek ki oda?"

És Te miért nem költözöl ki mondjuk Gázába? Vagy Teheránba?

2013. ápr. 23. 17:23
 15/58 anonim ***** válasza:

16:49!

Részletezd, hogy miért gondolod ezt? (Azzal egyetértek, hogy a zsidóknak Izraelben a helyük.)

2013. ápr. 23. 17:27
 16/58 anonim ***** válasza:
85%
Kit erdekel Izrael? Csak azert szereted emlegetni oket, mert zsidok, es most divatos oket fikazni. Erdekes, hogy a szegeny csecsenekrol meg a kurdokrol nem lehet annyit olvasni, mint a palesztinekrol. Vagy mondjuk a baszkokrol es a rohadt spanyol elnyomoikrol.
2013. ápr. 23. 17:49
 17/58 A kérdező kommentje:

"És Te miért nem költözöl ki mondjuk Gázába? Vagy Teheránba?"

Nekem nem kell kiköltöznöm, én egyszerűen csak elítélem, ahogy az izraeliek palesztin csecsemőket meg gyermekeket gyilkolnak halomra Gázába. Az igazság az, hogy Izrael szabotálja a békekötéseket, és a legutóbbi mészárlást is ők kezdték azzal, hogy bombázni kezdték a Gázai-övezetet. Pedig tűzszünet volt.

És amikor ez szóba kerül, akkor a magyar liberálisok mindig mentegetik Izraelt. Akkor költözzenek oda, ha ennyire szeretik. Én nem mentegetem egyiket sem. Mind a kettő bombázza egymást. De ezeket a konfliktusokat mindig Izrael kezdi, és rendszerint a magyar libsik csak azt emlegetik, hogy "Izraelnek joga van megvédenie magát". Igen, csak hogy támadnak, nem védekeznek. Egyébként a palesztinoknak nincsen joga védekezni, amikor Izrael valóban mindig megtámadja őket?

2013. ápr. 23. 17:50
 18/58 A kérdező kommentje:

"Kit erdekel Izrael? Csak azert szereted emlegetni oket, mert zsidok, es most divatos oket fikazni. Erdekes, hogy a szegeny csecsenekrol meg a kurdokrol nem lehet annyit olvasni, mint a palesztinekrol. Vagy mondjuk a baszkokrol es a rohadt spanyol elnyomoikrol..."

"Ez a tipikus cionista szöveg..

Amikor valamit felvet valaki, aki nekik égő, akkor elégedetlenkednek, meg mindenki antiszemita, ezt nem szabad. Aztán amikor kiderül, hogy Izraelben is így van, akkor meg jön a "mi közünk nekünk hozzájuk?". Ez az undorító, kétszínű viselkedés jellemző tipikusan a magyarországi cionisták szekértolóira."

Ennyit tudok ehhez hozzáfűzni. Bebizonyítottad, hogy nekem van igazam, köszönöm.

2013. ápr. 23. 17:52
 19/58 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a tálib felkelőkkel?
2013. ápr. 23. 17:54
 20/58 anonim ***** válasza:
67%

17:50

"...én egyszerűen csak elítélem, ahogy az izraeliek palesztin csecsemőket meg gyermekeket gyilkolnak halomra Gázába. "

Ne zavarjon, hogy a palesztinok szándékosan kórházak és iskolák mellé telepített rakétakilövőkkel lövik az izraeli településeket, hogy aztán az értelemszerűen érkező válaszcsapások minél több palesztin gyerek életét oltsák ki, akiknek a hullájával aztán könnyen be lehet csapni az olyanokat, mint Te.

"És amikor ez szóba kerül, akkor a magyar liberálisok mindig mentegetik Izraelt. "

Ne zavarjon, hogy a világon mindenütt a szélsőbaloldaliak, meg a kommunisták azok, akik a palesztinok "hasznos idiótájának" szerepét játsszák, míg a jobboldal mindenütt Izrael-párti.

2013. ápr. 23. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!