Az adósságcsapdába került országokra milyen jövő vár 40-50 év múlva? Továbbra sem fogják kifizetni és még több lesz az államadósság? Mikor lesz ennek vége?
20-30 éve még nem lett volna gond ... de manapság már európát egyre inkább megelőzi ázsia és dél-amerika .
Saját márkás termékek megjelenésével pedig egyenesen ledönti a lábáról a megszokott nyugati vezető márkákat és a nyugati ipar vesztét hozzák ...
Itt vannak az új budapesti zsidónegyedek:
"Itt vannak az új budapesti zsidónegyedek:
Egy francokat zsidónegyed ez te antiszemita majom!
Én nem vagyok zsidó, mégis itt jegyeztem elő a lakásomat, amit meg akarok venni majd. Már le is foglalóztam. Szóval le állhatnátok a zsidózással már, és normálisan is lehetne megtárgyalni a dolgokat.
Nem fogják visszafizetni az egészet, de ettől függetlenül működhet a rendszer, amíg az emberek elhiszik, hogy nekik visszafizetik a pénzt és hajlandók lesznek hitelezni az államoknak.
Japánban a GDP 240%-a az államadósság, de a japánok még mindig hajlandók megtakarításaikat japán államkötvénybe fektetni.
Magyarországon is már 80%, de a magyarok és a külföldiek is veszik az állampapírokat, megvan a bizalom.
Az USA-ban is 110% az adósság, de töretlen a bizalom a világban Amerika iránt.
Tehát az egész egy piramisjáték, az új befektetők pénzéből fedezik a kifizetéseket, de amíg megvan a bizalom a rendszer iránt, addig nem lesz gond.
Előfordul, hogy a befektetők megijednek, eltűnik a bizalom egy ország iránt (pl. Görögország, Argentína) és mindenki szabadulni akar az állampapírjaitól. Ilyenkor kipukkad a lufi, bekövetkezik az államcsőd, aki későn száll ki a piramisjátékból hatalmasat bukik, aki még időben, az hatalmasat kaszál (most Cipruson is hasonló zajlott).
Utána minden kezdődik előről, így működik a modern kapitalizmus.
"Köszönöm a választ, de antiszemita vagy rasszista hozzászólásoknak nem tudok túl sok hitelt adni."
Akkor minek teszed fel a kérdést?
"Én nem vagyok zsidó, mégis itt jegyeztem elő a lakásomat, amit meg akarok venni majd."
De zsidó vagy. Le is antiszemitáztad a válaszadót.
Soha nem lesz vége, mert soha nem tudják kifizetni majd a hiteleket.
Bocs, hogy rövid voltam, de ha tetszik, ha nem, így van, bár reménykedni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!