Újabb terrortámadás érte az USA-t?
Figyelt kérdés
Rengeteg cikk van róla.
A Boston-i maratonon 2 bombát robbantottak. 22-en meghaltak, rengetegen megsebesültek.
Mi lesz ennek a vége?
2013. ápr. 15. 22:46
1/13 anonim válasza:
Majd ha béke lesz a Közel-Keleten.
2/13 anonim válasza:
Ketten haltak meg és huszonketten megsérültek. Nem biztos, hogy arabok voltak.
3/13 Vadkan01 válasza:
Vajon kik robbantottak az arabok vagy az észak koreaiak vagy magyarok(ejnye Orbi).
4/13 anonim válasza:
Bízom benne hogy nem egy ilyen silány minőségű sztorival akarják elhitetni a birka néppel hogy Észak-Koreát kell hibáztatni
A srácok sokkal kreatívabbak voltak a 9/11-es mesénél,nincsenek ma jó formában
5/13 anonim válasza:
Mi ez a arabozás, észak-koreázás? Én egyből arra gondoltam, hogy 1-2 amerikai suttyó fiatal csinálta az egész robbantást, sokkal ésszerűbb magyarázat.
6/13 anonim válasza:
Pontosan erről van szó, h amerikai maffia csinálta, nyilván tudjuk kinek a megbízásából a saját országuk ellen h Koreára kenhessék. Csak a világ nem hiszi el a zs.. tv-t.
7/13 Vadkan01 válasza:
Ma van a Patriots Day, tehát vehetjük ezt üzenetnek?
8/13 anonim válasza:
Tuti, hogy iránra kenik.
Most beloluk kell ellenségképet csinálni, kell ide egy újabb háború.
Az a gazdaságot is fellendítené
9/13 A kérdező kommentje:
Engem csak az kavart fel, hogy ártatlan civilek halnak meg meg sérülnek meg, pedig a vezetőzés a hibás....
Egyébként nem Észak-Koreára? Mert most vmi nemtom hány személyt szállító amcsi helikoptert lelőttek Észak-Korea határán.
2013. ápr. 16. 13:35
10/13 MolotovPunk válasza:
Lehet,hogy csak egy őrült amerikai lakos csinálta az egészet,vagy egy ottani rend párti csoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!