Szerinted Észak-Korea csak fenyeget vagy kirobbantja az atomháborút? (Érvelj álításod mellett. Lehetőleg röviden. )
Válasz: Nem
Kifejtés: Nem lesz semmi atomháború itt, már nem egyszer volt ez, csak most valamiért felkapta nagyon a magyar média is, (tán csak nem azért, hogy addig se Orbánnal foglalkozzunk?:O) ezért csak a híradó után (természetesen), ez a 3.! kérdés csak az atomháborúról, III. vh-ról, 2 kérdés nyilt eddig a kommunizmusról, mert sokan ezt a szót most ismerték meg.
Nem lesz atomháború, mert csak kakaskodik észak korea.
Ha pedig kilő egy rakétát, már kilövés után 2 perccel kilövik. Azért Amerikában elég sok okos emberke is van ott, szóval elég komoly technikai hátterük van amellett a kis bezárkózott ország mellett.
Ezt mindkét fél tudja, most csak már nagyon szorul a hurok az éhezés miatt az északiaknál, de mivel magukat nem tudják eltartani, ezért segélyt kérnek "Kim Dzsongil" módra. Vagy csak meg akarja mutatni Kim, hogy ő nagyfiú, tudom is én.
Ez engem nem érdekel.
Miért velük foglalkozunk, amikor megvan a magunk baja?
Nem.
Semelyik ország sem olyan ostoba, hogy ő maga indít egy háborút amit garantáltan nem tud megnyerni.
Hát ha itt lesz fegyveres koccanás, akkor valószínű hogy ha van atoma azt kilövi.
Koreát igazából nem érdekli, hogy veszít vagy nyer, ő is tudja hogy veszteni fog. De ha oda kerül a sor, hogy bármi féle harci dolog kerül ki, akkor nem fogja hagyni inaktív állapotban.
Tudom kicsit késő ennek a válasznak már,de nem lesz itt semmi.
Annó annak idején, a Szovjetunió(a világ legerősebb, vagy második legerősebb országa) a több tízezer rakétájával nem merte lebombazni Amerikát, akkor miért pont Korea tenné ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!