Észak-Korea veszélyt jelent a magyar nemzetre nézve?
Orbánista... Clintonné meg Barosso ellenségnek? De a pénzüket a "nagyvezéred" is elvette igaz?
Micsoda képmutató társaság...
Magyarország egy jelentéktelen ország Európában, az USA és Észak-Korea is nagy ívben sz@rik ránk.. vagy már te is paranoiás lettél, azt hiszed mindenki minket üldöz mi? Hahahaha... szerintem Észak-Korea azt se tudja, hogy létezünk, hacsak Orbán nem ajánlotta fel már nekik is Paksot némi lóvéért cserébe...
Politikai kapcsolataink átlagosnak mondhatók, de NATO tagságunk lévén az ellenségeik oldalán vagyunk. Viszont történelmi konfliktusaink nincsenek, csak ideológiai külömbségek. Egészen elenyésző az esélye, hogy valaha KNDK katona lépje át a határt hadviselés céljából (értsd: zéró).
Földrajzilag is távol vagyunk, tehát Mo. nem kimondottan érdekszférája. Maximum annyi hatása lehet, hogy ha háború lesz, Mo-n drágul a benzin és romlik a forint (furcsa mód a világban történő nagyobb volumenű eseményeknek mindig ez a hatása.. Szökőár, földrengés, háború.. a forint romlik, a benzin drágul)
Persze, én is ott voltam, mikor Clintonné és Barosso megesküdtek életre-halálra, hogy tönkreteszik Magyarországot. Ez az egyetlen életcéljuk, már kiskoruktól kezdve erre nevelték őket a szüleik.
Fogd már fel, hogy ezeknek tulajdonképpen édesmindegy, hogy mi folyik itt Magyarországon. De ha már beléptünk egy klubba (ráadásul önként), akkor a klub játékszabályai ránk is vonatkoznak.
Azon pedig nincs mit csodálkozni, hogy rossz néven veszik, hogy egyfolytában megmagyarázzuk nekik, hogy mi csináljuk jól a dolgokat, és bennük van a hiba, ha ezt nem látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!