Hitlernek mennyire volt fontos a németek faji tisztasága mellett az erkölcsi tisztaság is?
Figyelt kérdés
Komolyan vette? Vagy egy német lehetett szerinte akármilyen tahó, bunkó, erkölcstelen ember, nem számított, mert német volt?2013. márc. 24. 13:28
2/13 anonim válasza:
Amennyire én tudom, fontos volt a faj tisztasága egyértelműen, de voltak olyan dolgok amiket ő sem nézett el. Példának okért a hazaárulás, azzal nagyon fel lehetett bosszantani, meg amikor sikertelen merényletet hajtottak el ellene, azzal is az őrületbe kergették és aki ismeri a történetet az pontosan tudja mi lett a vége a dolognak.
Egyébként ott is voltak határok de sokkal elnézőbbek voltak, velük szemben.
3/13 anonim válasza:
Pontosan, jól leírtad. Hitler egy hibbant, antiszociális, szociopata majom volt.
4/13 anonim válasza:
Vallás ellenes volt, azt tudom, de hogy ezekre mennyire figyelt... Inkább szerintem a származáson volt a hangsúly neki.
5/13 anonim válasza:
Az események ismeretében te komolyan feltetted ezt a kérdést? Vagy neked ezek beleférnek az erkölcsi tisztaság fogalmába?
6/13 anonim válasza:
Hitler a német nép szemetéből szedte tömegbázisát azokon jutott el a hatalomig, a lumpen elemeken!A náci párt programjának minden eleme olyan volt hogy egy jóérzésű ember azt nem fogadhatta el!Az élettér elmélet nem az erkölcsös ember elméletet hanem az aljasé!
8/13 anonim válasza:
Hitler teljesen uniformizálni akarta a németeket.Nem tűrt semmilyen klikket , az iskolákban sem engedett semmi különcködést csak az egységet.
A vallás szerintem nem volt fontos számára , de nem volt annyira "tabu" sem mint a szovjeteknél.
9/13 anonim válasza:
Maximálisan fontos volt neki. És az erkölcsi tisztaság nem keverendő össze a sokak által emlegetett vallásossággal.
10/13 anonim válasza:
Valaki lepontozósdit játszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!