Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megkaphatom a tiszta erkölcsit...

Megkaphatom a tiszta erkölcsit? Tescoba kasszás voltam, összejátszottam egy illetővel.

Figyelt kérdés
Tőlem vettek ujjlenyomatot, fényképet, de a szándékosságot nem tudták bizonyítani. Bírósági eljárás indult, sikkasztás majd az sem állt meg, azután lopás vádjával kaptam 30000ft pénzbírságot. Úgyemlékszem szabálysértés címszó alatt. Be is lett fizetve.5 év után meg amúgyis elévül nem?

2013. márc. 18. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha már lecsengett az eljárás és már kifizetted a bírságot akkor elvileg már kaphatsz tiszta erkölcsit, főleg ha már eltelt azóta 5 év.
2013. márc. 18. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szabálysértésre amúgy is két év az elévülés, és nem jelenik meg az erkölcsiben.
2013. márc. 18. 19:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Faintos ;)
2013. márc. 18. 19:37
 4/5 Syrakusa ***** válasza:
Tudtommal csak akkor lennél büntetett előéletű ha xy napot elzárásban töltenél(azaz leülendőt kapnál)
2013. márc. 18. 19:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Tescoba többet tuti nem fogsz melózni, máshol esetleg. Szabálysértés miatt nem kerül bejegyzés az erkölcsibe.
2013. márc. 18. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!