Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Erkölcsi bizonyítvány igénylés...

Erkölcsi bizonyítvány igénylés de hogyan?

Figyelt kérdés
Segítséget kérnék abban hogy az erkölcsi bizonyítványt hogy lehetne a legegyszerüben megígényelni? És igénylést követően mennyi idő után kapom kézhez?

2013. márc. 7. 23:22
 1/7 anonim ***** válasza:
A postán kell kérned egy nyomtatványt, amit kitöltesz, és ott feladod. Azt sajna nem tudom pontosan mennyi idő, míg megérkezik, de a postán tutira tudják.
2013. márc. 7. 23:29
 2/7 anonim válasza:
Nekem kb. három éve kellett kiváltanom, postán kérni egy igénylőlapot, sárga csekkel együtt, azt rögtön be is kell fizetni és a kitöltött lapot, plusz a fizetési bizonylatot, feladni, de a postán nekem anno segítettek mindenben, szerintem te is nyugodtan kérhetsz majd segítséget ott. Nem biztos, hogy jól emlékszem, de talán 3500 Ft körül kellett fizetnem. És kb. másfél hét után kaptam kézhez.
2013. márc. 7. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
35%
Itt Romániában a postán kell vásárolni 1 lejért egy bélyeget(timbru fiscal), aztán el kell menni a városi rendőrségre, és ott le kell fizetni 10 lejt, és kitölteni néhány papírt. Még aznap a kezembe kapom a bizonyítványt.
2013. márc. 7. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Minden úgy van ahogy a többiek írták. Viszont ha csak állás jelentkezéshez (!) kell akkor ne váltsd ki, csak utalj ráa a pályázatban, úgyanis csak 3 hónapig érvényes. Elég kiváltani, ha biztosan felvettek.
2013. márc. 8. 04:21
 5/7 zoli17 ***** válasza:
47%

friss adat: csüt megrendeltem az erkölcsit- éjjel utaltam- pénteken megkapták- kedden postázták, péntekre ért ide.

az utalás napján nyomtatták, csak 1 hét mire ide ért :D

2014. nov. 21. 21:56
 6/7 nufnuf válasza:
zoli 17 - jó sok konkrétum volt benne -.-
2015. jan. 22. 21:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Jártam úgy, hogy nem volt meg ez erkölcsi és ugye kérték közben. Szóval igényeltem postán. 3 hétig jött, mire megérkezett. Ugye addig nem dolgozhattam. Elmentem, vittem és a köcsögök közben vlk mást felvettek a helyemre. De most komolyan. Aztán egy hónap múlva találtam másik állást. Volt olyan akinek kétszer ki kellett venni, mert lejárt a három hónapja az elsővel... Nem lehet ezt személyesen kivenni valahol amúgy? Megyeházán vagy valahol? Kizárólag csak Pestről adják? :/
2015. dec. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!