Szerintetek kaphatok erkölcsi bizonyítványt?
Figyelt kérdés
Ezelőtt 10 éve, alig 18 évesen elkövettem egy hülyeséget. Bevittek a rendőrségre, ujjlenyomat stb. Majd a bíróságon végül 1 év próbaidőt kaptam, tehát lényegében elmarasztaló ítélet nem lett, nem felfüggesztett hanem próbaidő volt, ami rendben le is telt, más gondom nem volt azóta.
Most a munkahelyemen erkölcsit kérnek, kérdezném, tiszta lesz-e szerintetek vagy benne lesz eme botlásom.
Kérném csak az válaszoljon, aki tutit tud.
Előre is köszönöm szépen az értelmes válaszokat.
2013. márc. 21. 18:37
1/5 anonim válasza:
Üres lesz, mert "elítélni" nem ítéltek el, a felfüggesztett és a próbaidő is elévül ahogy letelik, nyomtalanul.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ :)
2013. márc. 21. 19:06
3/5 anonim válasza:
Sőt, kellett hogy kapjál valami papírt is a végén, hogy ezt és ezt teljesítetted, nem követtél el alatta semmit, így törlik az aktád. Nem?
4/5 A kérdező kommentje:
Erre nem emlékszek már, nem rémlik semmi :(
2013. márc. 21. 19:15
5/5 szántóvető válasza:
1 éve járt le a 2 év próbaidőm mikor erkölcsit igényeltem és tiszta lett tehát no para.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!