Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Erkölcsi bizonyítványt lehet...

Erkölcsi bizonyítványt lehet kérni idegen nyelven?

Figyelt kérdés
Magyarországon van-e erre mód, hogy ne magyar nyelven, hanem például német nyelven kapjam meg az erkölcsi bizonyítványom? Külföldi munkavállaláshoz kellene! Köszönöm aki tudja és használható választ küld :)

2012. szept. 25. 17:11
 1/3 ZETAS ***** válasza:

Hiteles fordítást kell róla csinálni ecsém.

[link] itt van olvasnivaló róla.

Lakhelyed szerinti legolcsóbbat válaszd.

Megjegyzem Én is Dájcslándbá/Luxemburgba készülök menni dolgozni. Nem veszik vérkomolyan, ha pl.: diplomáról, vagy hegesztési tanúsítványról nincs hiteles fordításod. Ajánlatos lefordíttatni egy olyannal, aki tudja (nem hitelesen) hogy a munkaadó tudjon rajta csámcsogni és lássa, hogy hol lehet téged lecsekkolni.

2012. szept. 25. 17:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a felvilágosítást, sok sikert Neked is kint :)
2012. szept. 25. 17:59
 3/3 anonim válasza:
Én a diplomámat szerettem volna az OFFI-ban lefordíttatni. 36.000 Ft-ot kértek volna érte legalább! Bécsben ugyanez 50 Euro volt, hitelesen!
2013. jan. 13. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!