A magyar liberálisok meddig sírtak, amikor kiderült, hogy Palesztina megkapta az ENSZ "nem tag megfigyelői állam" státuszt?
Valószínűleg a szélsőjobbos agyaddal jutottál ehhez a gondolathoz. Miért sírna egy liberális ezért? Én kifejezetten örülük neki.
Egyébként csak most jutott el hozzád a hír?
4-es, nézz utána, a "liberális" szónak.
Én sem gondolnám, hogy minden nemzeti radikális magyar legszívesebben állandóan az arab országok dákóját szívná, mert nem erről szól a nemzeti radikalizmus, még ha együtt is jár néha vele.
A "liberális" szó azt jelenti, hogy olyan ember, aki gyűlöl mindent ami az internacionalizmus, a kapitalizmus és Izrael ellen van.
A liberális legnagyobb ellenségeinek a nacionalizmust, a szocializmust, a kommunizmust, az iszlámot és a kereszténységet tartja.
"A "liberális" szó azt jelenti, hogy olyan ember, aki gyűlöl mindent ami az internacionalizmus, a kapitalizmus és Izrael ellen van.
A liberális legnagyobb ellenségeinek a nacionalizmust, a szocializmust, a kommunizmust, az iszlámot és a kereszténységet tartja."
- Két mondatban sikerült megcáfolnod magad. Ha a liberálisok ellensége a nacionalizmus, miért támogatná Palesztina elnyomását, vagy éppen a magát a cionizmust?
Ha a liberalizmus része a vallásszabadság (márpedig ha nem a liberalizmusé, akkor kié?), akkor hogy lenne a kereszténység ellen?
Dobd ki, és vegyél másik szótárat.
Érdekes elképzeléseik vannak egyeseknek a liberálisokról...
Én is inkább annak tartom magam, de kifejezetten örülök ennek a döntésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!