Ti is úgy látjátok, hogy közel a 3. világháború?
Én a világ eseményeit figyelve egyre inkább így érzem.
-Kína vs Japán konfliktus
-Észak-Korea
-Irán, Szíria, Izrael és ugye az egész Közel-Kelet (Törökök is mozgolódtak mostanában)
-Argentína vs Anglia
Ezekből én azt szűröm le, hogy simán összeállhatnak ezek a kis helyi csetepaték egy nagy balhévá. Ha belegondolok hogy az első világháború azért tört ki, mert egy terrorista lelőtte a monarchia trónörökösét, hát nem sok jót jósolok. Emellett Európa sem bír a válsággal, felerősödtek a belső konfliktusok, Oroszország is fitogtatja az erejét. Ti mit gondoltok?
Hát nem tudom.
Remélhetőleg nem lesz komolyabb összetűzés.Évtizedek óta sikerült elkerülni a világ méretű háborúkat , most is sikerülni fog.
Az emberiség már tanult annyit , szerintem.
nem hinném hogy európai érdekeltség nélkül világháborúig fajulna egy konfliktus.fogalmam sincs hogy mi van anglia és argentína között,de utóbbinak nincs hadserege.a link rakétákat nem említ de azokat sem gondolom veszélyesnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!