Én nem utáltam őket egészen addig, amíg egyszer átmentem a párommal Szlovákiába, mert Tokajban töltöttük a hétvégét és átugrottunk. Szó szerint életveszélyben éreztem magam, a kocsiból nem mertem kiszállni mert ahogy meglátták a magyar rendszámtáblát, mindenki olyan "megöllek most azonnal" fejjel bámult minket és nagyon félelmetes volt számomra (csaj vagyok...).
Azóta egyre jobban gyűlölöm őket, a nyelvtörvény és egyebek miatt is.....
Akkor már be is nyalhatnánk a tirpákoknak, hogy CSAK megverték azt a szegény lányt mert magyarul beszélt.
Értelmes ízeltlábú lehetsz te, ha azt, hogy a cigányok randalíroznak és ezért a kisvárdai fiúk megelégelték ezt és kinyírtak pár cigányt egy kalap alá veszed a szlovák magyar esettel.
Talán északon a magyarok terrorizálják, esetleg sakkban tartják a Tirpákokat??
Gyurcsányt idézném végezetül neked és a hozzás hasonló embereknek:
El lehet menni Magyarországról!
Hidd el jobban jársz te is meg az a kevés tisztességes magyar is ha megszabadulunk az ilyen emberektől!
2009. szept. 11. 15:22
22/29 anonim válasza:
Azt még megjegyezném, h Nyitrán a belvárosból kitiltották ill. nem szolgálták ki a csapatban vonuló bőrfejűeket, és persze azokat sem akik egyedül mászkáltak! Kérlek, az az általánosítás csakis kizárólag Téged minősít! És igen, kiállok a romák mellett, holott itt nálunk is a városban a legútálatosabb fajtája van meg belőlük, DE ismerek olyna roma származású felnőtt férfit aki egy talpig úriember,tanult,jó módú, sok magyar és szlovák tanulhatna tőle!
2009. szept. 11. 17:04
23/29 anonim válasza:
Kik azok a szlovákok? Én csak tótokat ismerek.
2009. szept. 13. 20:18
24/29 anonim válasza:
A szlovák politikusokat akik utálnak minket, őket utálom, valamint azokat a szlovák embereket akik egyetértenek ezekkel a politikusokkal, őket is utálom, de általánosságban a szlovák embereket nem utálom.
A többség nem tehet róla, hogy a vezetőjük nem normális. Annak idején az afganisztáni háborúban sem a hegyen legeltető afgán kecskepásztort utálta a világ hanem a terroristákat.
2009. szept. 16. 09:35
25/29 anonim válasza:
Ha bemesz egy kozossegi helyre akarhova, es evele ugy mesz be, hogy azt gondolod, hogy utalnak, es talan elotte napokig idegelted sajat magad azon, hogy igen ott tenyleg utalnak, akkor valojaban azt fogod gondolni, hogy mindenki teged nez, meg lenez, es utal... En sok kulfoldi orszagban jartam, es kulfodlon elek, kulfoldi a padom is, de sehol nem volt negativ elmenyem azzal kapcsolatosan, hogy magyar vagyok, sot buszken vallalom, es egy nagyon jo erzes amikor mondjak az emberek, hogy igen es Buda es Pest meg a Duna, vagy akik turistakent jartak mar Magyarorszagon, es magyar szavakat mondanak neked kuloldon... Amugy az ocsem Magyarorszagon el es Szlovakiaban dolgozik, de rosszat meg nem hallottam...
2009. nov. 23. 07:11
26/29 anonim válasza:
dehogy utálom, sőt.
2010. szept. 1. 21:40
27/29 anonim válasza:
Én szlovákiában élek, már ide születtem, szóval szlovák vagyok... de én Magyarnak tartom magam. Sajnálom hogy szlovákiában élek, mert énis rühellem a szlovákokat.. Ha átmegyek Magyarországra, és bemegyek egy boltba, akkor az emberek kedvesek, segítőkészek, nem úgy mint itt szlovákiában. Ha nem a 50eurós dolgokat nézegeted akkor leszarnak..
2011. júl. 8. 11:40
28/29 anonim válasza:
Nem utálom őket. Igaz van sok szlovák aki szemét de azért nem fogom 5 millió emberre azt mondani hogy utálom.
2011. szept. 25. 19:46
29/29 csabi A szekely válasza:
bar erdelyi vagyok,nem felvideki attol a szlovakokat toszta szivbol gyulolom...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!