Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szlovákok. Utálod őket?

Szlovákok. Utálod őket?

Figyelt kérdés

Én nem utáltam őket egészen addig, amíg egyszer átmentem a párommal Szlovákiába, mert Tokajban töltöttük a hétvégét és átugrottunk. Szó szerint életveszélyben éreztem magam, a kocsiból nem mertem kiszállni mert ahogy meglátták a magyar rendszámtáblát, mindenki olyan "megöllek most azonnal" fejjel bámult minket és nagyon félelmetes volt számomra (csaj vagyok...).

Azóta egyre jobban gyűlölöm őket, a nyelvtörvény és egyebek miatt is.....

2009. szept. 9. 19:09
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%
utálom.
2009. szept. 9. 20:56
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Én enm utálom őket mivel szlovákok nem léteznek!:)

Voltak csehek, na azoknak az egyik leszakadt törzse, aki ma szlováknak nevezi magát, meg csatlakozott hozzájuk néhány elhülyített magyar, akivel elhitették hogy ő szlovák.

Érdemes lenne Ján Kollar véleményét elolvasni a szlovákokról.

2009. szept. 9. 21:39
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
nem a szlovákokat kéne gyűlölni hanem a szélsőséges vezetőiket.
2009. szept. 9. 23:19
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Amikor Szlovákiában jártam, akkor mindenhol tök normálisak voltak, pl. vendéglátóhelyen a szlovák pincércsaj amikor hallotta hogy egymás között magyarul beszélünk miután angolul rendeltünk nála, megkérdezte, hogy átadhatja-e a magyar származású kolléganőjének az asztalunkat, hogy könnyebben menjen a diskurzus.

Tescoban, boltokban is ugyanúgy segítettek mindenhol. Igaz, nem vártuk el hogy magyarul tudjanak, mindig angolul illetve németül - ki hogy tudott - próbálkoztunk és volt, hogy a szlovákok váltottak át tört magyarra, hogy ha elakadtunk.

Tudom, hogy fáj Trianon, meg minden, de ha normálisan közeledünk, esetleg nem sajnáljuk az energiát pár egyszerű alapszó átnézésére, - kérem, köszönöm, viszlát, stb - ha egy országba megyünk, akkor az sokat jelenthet.

Persze, hülye mindenhol van de ezért még nem fogok minden szlovákot utálni.

Nem lenne értelmes és logikus dolog.

Persze azért Fico szerintem is egy orbitális f@sz...

2009. szept. 10. 02:01
 15/29 anonim ***** válasza:
32%

Naná, hogy utáljuk őket!

Csak tudnám sokan miért védik a tirpákokat?

2009. szept. 10. 09:46
 16/29 anonim ***** válasza:
95%

A szlovákok nem utálnak minket kollektívan, csak a vezetőiknek ez a kampányfogása.

Ha átmész Szlovákiába, Te is meg fogod látni! Tirpák pedig Te vagy, és igen, a hülyeségeidet senki sem védi!

2009. szept. 10. 17:19
 17/29 anonim ***** válasza:
36%

17:19

Ja persze biztosan az is a politikusok hibája amikor az egyetemista csajt csak azért megverték mert magyarul beszélt.Eszméletlen mennyi magyar ember van aki még védi ezeket a m*csok Tirpákokat!

2009. szept. 10. 18:39
 18/29 anonim ***** válasza:
96%
Hát Te valamivel nem vagy tisztában! Akik Malina Hedviget megverték ugyanolyan szélsőségesek voltak, mint nálatok azok, akik romákat gyilkoltak! Sőt, itt legalább nem jutottak el az ölésig! Ilyenek miatt, mint Te tart ott a két ország ahol! Ahhoz mit szólsz, h én tanultam fél évet Nyitrán és csakis pozitívan beszélhetek az ottani szlovákokról! Látod pont Te vagy az élő példája annak, hülye van mindenhol...sajnos!
2009. szept. 10. 18:44
 19/29 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy eset volt! Amit szlovák radikálisok követtek el, ebből is látszik, hogy a mi radikálisaink sokkal normálisabb!

Általánosságban a szlovákok nem bántalmazzák a magyarokat, sőt nem is utálják őket! Sőt a magyarok többsége sem utálja a szlovákokat! A Nagy Magyarország matrica sem elsősorban a szlovákok ellen szól, hanem a magyarok mellett. Bár ha én szlovák lennék, nem tudom mennyire esne jól, egy olyan jelkép, ahol az országom egyszerűen csak nem létezik. Mintha az osztrákok hordanának Monarchiás kitűzőt!

2009. szept. 10. 22:02
 20/29 anonim ***** válasza:
76%
Székelyföldi magyarként egyre jobban utálom a szlovákokat, a magyarországi testvéreim iránti érzett empátiámból kifolyólag !
2009. szept. 10. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!