Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szlovákok. Utálod őket?

Szlovákok. Utálod őket?

Figyelt kérdés

Én nem utáltam őket egészen addig, amíg egyszer átmentem a párommal Szlovákiába, mert Tokajban töltöttük a hétvégét és átugrottunk. Szó szerint életveszélyben éreztem magam, a kocsiból nem mertem kiszállni mert ahogy meglátták a magyar rendszámtáblát, mindenki olyan "megöllek most azonnal" fejjel bámult minket és nagyon félelmetes volt számomra (csaj vagyok...).

Azóta egyre jobban gyűlölöm őket, a nyelvtörvény és egyebek miatt is.....

2009. szept. 9. 19:09
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem kérdés. Még jó hogy! Kiprovokálták már ezt szerintem az összes magyar emberből.
2009. szept. 9. 19:25
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer bementünk ott egy kocsmába mi is átugrottunk.. komolyan mondom bementünk és mindenki végigmért minket aztán mikor megszólaltunk (hallották hogy magyarul beszélünk egyből az a fintor meg gúny..:S áhh rossz volt.
2009. szept. 9. 19:25
 3/29 anonim ***** válasza:
87%
Ez így nem jó! Magyar vagyok, de szlovákiában élek, vannak szlovák barátaim,akik értékes emberek, sőt.....néhány szlovák ismerősöm értékesebb pár szlovákiai magyar ill. magyarországi magyar barátomnál! Hülye van mindenhol...amióta szlovákiában élek még sosem kaptam negatív kritikát egyetlen szlováktól sem amiért magyar vagyok! Magyarországon volt, h azért csaptak meg bennünket, mert nem magyar kejtéssel beszéltünk magyarul. Viszont ez bennünket nem gátol abban, h továbbra is átjárjunk hozzátok :)...Általánosítani nem szabad! Ez az egész "fujmagyarfujszlovák" dolog szerintem csak a politikusok közt van, és az őket követő csőcselék közt (pár emberke)...amíg az értelmesebb réteg épp ésszel gondolkodnak, addig nincs gond!
2009. szept. 9. 19:27
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
jav.: gondolkodik
2009. szept. 9. 19:28
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Én részben szlovák vagyok, bár inkább magyarnak érzem magam...

Nem utálom őket, csak még mindig nem értem, hogy most éppen milyen sérelmek miatt utálnak ők minket...talán egyszer valaki rendesen megmagyarázza...

2009. szept. 9. 19:31
 6/29 anonim ***** válasza:
83%
nem találkoztam mégszlovákokkal, de szal abban biztos vagyok, hogy a szlovákok azért utálnak többnyire minket magyarokat, mert az elnökük uszítja őket. Ennyi.
2009. szept. 9. 20:04
 7/29 anonim ***** válasza:
73%

:D

Az emberi hülyeség határtalan..... ha úgy mész át szlovákiába, hogy "jajj úúútálnak" akkor mindenben ezt az utálkozást fogod látni.

itt élek a határ magyar oldalán, szín magyar vagyok, sőtt erősen jobbik párti, 5-6 éve rendszeresen járok át Kassára és még soha nem volt problémám a szlovákokkal. Egyszer vitáztam rendőrrel(nem tetszett neki a közlekedési stílusom :P) de amúgy soha semmi nem volt.

Minden ismerősöm félti kint a kocsiját, hogy összefogják karcolni, én számtalanszor áltam már bérház parkolójában (drága kocsival járok!) és még sohasem esett baja....

A vásárláskor sem volt még problémám soha......

A kocsmában meg persze hogy furcsán néznek az emberre, oda sem az értelmiség jár....

Az, hogy mi zajlik a politikában az már egy másik kérdés....Ficonak az a kampánystratégiája hogy szidja a magyarokat, lázít, (mi hü.lyék meg adjuk alá a lovat), és ezzel nyeri a választásokat....ez pont olyan mint amikor a nyugdíjat emelik a választások előtt.

Sőtt statisztikai adat, hogy Ficonak ott a legnagyobb a támogtottsága ahol nemis élnek magyarok...

Fölösleges gyűlölködni, semmire sem mentek vele....és még nemis jogos a dolog...

2009. szept. 9. 20:07
 8/29 A kérdező kommentje:

Pontosítok: TERMÉSZETESEN az igaz magyarokra akik kiszorultak Szlovákiába, NEM VONATKOZIK A KÉRDÉS! Őbelőlük egy percig nem nézem ki hogy magyargyűlölők. A kérdésem azokra az echte szlovákokra vonatkoznak, akik minden ok nélkül gyűlölködnek és kiprovokálják azt, hogy mi is gyűlöljük őket :(

Tehát Tisztelet a kivételnek!! Sőt le a kalappal a kivételnek mert nekik lehet csak igazán nehéz egy ilyen ocsmány légkörben élni :(

2009. szept. 9. 20:08
 9/29 A kérdező kommentje:
20:07: lehet hogy körülötted egy láthatatlan aura van amitől nem szúrsz szemet nekik :)
2009. szept. 9. 20:10
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

A szlovákokat mint népet,embereket nem utálom.

Viszont azokat a szlovák politikusokat(Fico,Slota)akik direkt hoznak olyan törvényeket amelyek a magyar kisebbség jogait sértik és ezzel fokozzák a 2 nép közötti ellenségeskedést,nos ezeket a szlovák politikusokat IGEN UTÁLOM!

2009. szept. 9. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!