Szlovákok. Utálod őket?
Én nem utáltam őket egészen addig, amíg egyszer átmentem a párommal Szlovákiába, mert Tokajban töltöttük a hétvégét és átugrottunk. Szó szerint életveszélyben éreztem magam, a kocsiból nem mertem kiszállni mert ahogy meglátták a magyar rendszámtáblát, mindenki olyan "megöllek most azonnal" fejjel bámult minket és nagyon félelmetes volt számomra (csaj vagyok...).
Azóta egyre jobban gyűlölöm őket, a nyelvtörvény és egyebek miatt is.....
Én részben szlovák vagyok, bár inkább magyarnak érzem magam...
Nem utálom őket, csak még mindig nem értem, hogy most éppen milyen sérelmek miatt utálnak ők minket...talán egyszer valaki rendesen megmagyarázza...
:D
Az emberi hülyeség határtalan..... ha úgy mész át szlovákiába, hogy "jajj úúútálnak" akkor mindenben ezt az utálkozást fogod látni.
itt élek a határ magyar oldalán, szín magyar vagyok, sőtt erősen jobbik párti, 5-6 éve rendszeresen járok át Kassára és még soha nem volt problémám a szlovákokkal. Egyszer vitáztam rendőrrel(nem tetszett neki a közlekedési stílusom :P) de amúgy soha semmi nem volt.
Minden ismerősöm félti kint a kocsiját, hogy összefogják karcolni, én számtalanszor áltam már bérház parkolójában (drága kocsival járok!) és még sohasem esett baja....
A vásárláskor sem volt még problémám soha......
A kocsmában meg persze hogy furcsán néznek az emberre, oda sem az értelmiség jár....
Az, hogy mi zajlik a politikában az már egy másik kérdés....Ficonak az a kampánystratégiája hogy szidja a magyarokat, lázít, (mi hü.lyék meg adjuk alá a lovat), és ezzel nyeri a választásokat....ez pont olyan mint amikor a nyugdíjat emelik a választások előtt.
Sőtt statisztikai adat, hogy Ficonak ott a legnagyobb a támogtottsága ahol nemis élnek magyarok...
Fölösleges gyűlölködni, semmire sem mentek vele....és még nemis jogos a dolog...
Pontosítok: TERMÉSZETESEN az igaz magyarokra akik kiszorultak Szlovákiába, NEM VONATKOZIK A KÉRDÉS! Őbelőlük egy percig nem nézem ki hogy magyargyűlölők. A kérdésem azokra az echte szlovákokra vonatkoznak, akik minden ok nélkül gyűlölködnek és kiprovokálják azt, hogy mi is gyűlöljük őket :(
Tehát Tisztelet a kivételnek!! Sőt le a kalappal a kivételnek mert nekik lehet csak igazán nehéz egy ilyen ocsmány légkörben élni :(
A szlovákokat mint népet,embereket nem utálom.
Viszont azokat a szlovák politikusokat(Fico,Slota)akik direkt hoznak olyan törvényeket amelyek a magyar kisebbség jogait sértik és ezzel fokozzák a 2 nép közötti ellenségeskedést,nos ezeket a szlovák politikusokat IGEN UTÁLOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!