Izraelt miért kell támadni?
Tegnap néztem egy dokumentum filmet, amiben Magyarországról kivándorolt fiatal magyar-zsidó anyuka mesélt Ciszjordániai helyzetükről, megdöbbentő volt.
Egy izraeli ember azt mondta hogy ők tették termővé e földet, ők építettek utakat, ők vezették be az áramot.
Gyakorlatilag fel vannak háborodva hogy azokat a telepeket melyeket kemény munkával építettek, úgy átadják Araboknak. Ami teljesen jogos.
Egyik zsidó ember azt mondta hogy ők nem hagyják el az ő általuk felépített Izraelt, fogadjuk be mi az arabokat, aztán meglátjuk hogy milyen élet lesz velük.
Szerintem itt dőlt meg hogy Magyarországon akarnának letelepedni.
S felmerült egy kérdés. Arabok miért nem fogadták el az ENSZ felosztási tervét 1948-ban.
Miért kell riogatni Izraeli bevándorlókkal Magyarokat? S miért kell jobbiknak Izraelt elpusztítani?
Miért nem lehet közvetíteni Izrael és Palesztína között?
"Es a torokok itt epp olyan betolakodok voltak, mint ott a palesztinoknak nevezett arabok."
Akkor ilyen alapon a zsidók is betolakodók voltak azon a területen a megkérdőjelezhető ószövetség szerint. Ha jól tudom, már akkor is éltek ott más népek mielőtt a zsidók betolakodtak oda az exodus jegyében. (ami erősen kétséges, hogy megtörtént-e egyáltalán)
Ezen az alapon a magyarok is betolakodtak a Karpat medencebe.
Nezd oregem, ezen nem erdemes vitatkozni, mert az a kerdes, hogy mennyit megyunk vissza az idoben.
Ezert aze egy orszag, aki
- belakja, megmuveli es felepiti
- es aki MEG TUDJA VEDENI.
Izraelt pedig bizony a zsidok epitettek fel modern, fejlett orszagga, meghozza ugy, hogy az araboknak is bevezettek a vizet, letrehoztak szamukra is az elektromos halozatot, negepitettek az uthalozatot.
Es a zsidok meg is vedik az orszagukat.
Akkor az egy lényegtelen dolog, hogy ki, mikor, mit épített.
Erről ennyit.
éppen előttem magyaráztad meg magadnak a "hülyeséget". Ezert aze egy orszag, aki
- belakja, megmuveli es felepiti
- es aki MEG TUDJA VEDENI.
En felsoroltam nehany dolgot, hogy mitol valakie egy orszag. Ezek kozott ott a " felepiti " szo is.
Erre te azt mondod, hogy "Akkor az egy lényegtelen dolog, hogy ki, mikor, mit épített. ".
Hat, ha te a sajat valaszodat logikusnak talalod es nem hulyesegnek - akkor nincs tobb kerdesem.
"Hat, ha te a sajat valaszodat logikusnak talalod es nem hulyesegnek - akkor nincs tobb kerdesem."
ez a te válaszod volt, csak idéztem belőle. de ezek szerint te is hülyeségnek tartod. nekem sincs több kérdésem.
de ha már ott tartunk, hogy ki épített oda, akkor a palesztinok is "belakhatják".
zsidók-palesztinok 1-1
"
a palesztinok is "belakhatják"
"
PONTOSAN errol van szo. A palesztinok szeretnek belakni azt az orszagot, amit a zsidok epitettek fel. Meghozza kizarolagosan ok szeretnek belakni, ezert nem ismerik el Izraelt.
A zsidok viszont ezt nem hagyjak, vagyis megvedik az orszagukat.
"PONTOSAN errol van szo. A palesztinok szeretnek belakni azt az orszagot, amit a zsidok epitettek fel. Meghozza kizarolagosan ok szeretnek belakni, ezert nem ismerik el Izraelt.
A zsidok viszont ezt nem hagyjak, vagyis megvedik az orszagukat."
Nem szeretnék, hanem már évszázadok óta belakták a zsidókkal szemben, akik kb 60 éve szeretnék belakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!