Az araboknál ez nem számit halottgyalázasnak?
Nem, ott mindegy hogy gyerek vagy idős ember, úgy gyűlölik az ellenség szülöttét mint a sátánt
Láttam már én is hogy lapátolták az emberekből megmaradt részeket zsákokba, meg fotózkodtak velük
20/F
Az ottani kulturában mások az értékrendek.
A halottat körbehordozzák és semmi nincsen belőle!
Nálunk valóban kegyeletsértés lenne de ott nem.
Egyes arab országokban az egymás mészárlása sajnos annyira gyakori hogy szinte mindennapos ez...
Hallottad már azt a kifejezést, hogy "farewell intercourse"? Nem tudom mi a szép fordítása, de az is a profétájuktól ered, így nem büntetik. Sőt, újra sem kell mosni a kadávert utána...
Vannak érdekes dolgok a világon.
egy olyan kultúrába, ahol az anya büszkén küldi a gyerekét öngyilkos merényletre, ott az életnek sincs akkora szentsége, nem hogy a halottnak.
Az arra való, hogy lehessen mutogatni a nyugatnak.
Ez nem csak Szíriában van így, legfrissebb példa, amikor most a gázai csetepaté kapcsán bejárta a netet az a kép, ahol három gyerek holtteste fekszik egymásra hányva egy darab alumínium tálcán a hullaházban - az mégis milyen tiszteletet mutat a saját halottaikkal szemben (az élőkről már nem is beszélve)?
Más kultúrákban soha nem mutogatnák ilyen állapotban a holtakat - nem használná őket sem életükben katonai célokra, sem halálukban propaganda célokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!