Terrorista kisgyerekek?
Veszem az atv-t. Írja a hosszú cikkeit az izrael-Palesztin háborúról, melyben említést sem tesz a sok kisgyerek haláláról, és egyéb civil áldozatokról. Azt "mondják", hadicélpontokat bombáznak az izraeliek, holott lakóházak a célpontjaik. A halott kisgyerekek fotóit én már láttam más portálon, érdekes, ők meg nem dicsekednek vele. Helyette egy földalatti fotót mutatnak, hogy várják az előre jelzett palesztin rakéta becsapódását.
Mi folyik itt kérem szépen?
Ez : [link] pl nem arab, henem zsidó csecsemõ. Remélem, kérdezõ, meg vagy elégedve.
( Egyébbként azt hazudták róla, hogy arab, de nem igaz. )
Hogy miért sok az arab áldozt?
Hát mert így védi a hamasz a ( gázai ) civileket: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pmgr..
De ha mindezt meg akarod érteni, olvasd el a hamasz - chartát, a hamasz "alaptörvényét": [link] ( angolul a hamasz fegyveres szárnya fórumán: [link] )
"várják az előre jelzett palesztin rakéta becsapódását. "
Azért azt sem árt figyelembe venni, hogy a Gázához közeli településeken amikor megszólal a sziréna 15 másodpercük van, hogy védett helyre érjenek.
Egyébbként szerdától tegnap estig 650 rakétát lőttek ki palesztin terrorszervezetek Izraelre, az izraeli Vaskupola rakétaelhárító rendszer ezek közül 236 lövedéket még becsapódás előtt elfogott, és megsemmisített. 79 esetben történt baleset a palesztin rakéták kilövésekor: a lövedékek még elindulás előtt felrobbantak, vagy a Gázai-övezetben csapódtak be.
Ebbõl csütörtök, péntek, szombat 400.
"a világ tűr és kussol"
Te is csak a gép mögül irogatsz egy relatíve kis olvasottságú helyre. Nosza rajta, indulj ha annyira böki a csőröd, de ne mástól várd a megoldást.
"csókolta meg az egyik halott palesztin kisgyerek homlokát"
Csak azt nem vetted eszre, hogy azt NEM MERTE MONDANI, HOGY E GYEREK HALALABAN IZRAEL A FELELOS.
Propaganda fogas volt bizony, meghozza jol ismert. Ott suvoltenek Izraelrol mindenfele szemetseget, es megcsokol egy halott kisgyereket. Vilagos, hogy mindenki termeszetesnek veszi, hogy Izrael gyilkolta meg a gyereket. De ha felelossegre vonjak - es bizony telefonaltak is neki eleg magas rangu szemelyek - akkor vissza lehet nezni a filmet, hogy o egy szoval sem mondta, hogy EZT a gyereket az Izraeliek oltek volna meg.
"A másik oldal sem különb. Ajánlom figyelmetekbe az irgun nevű terrorcsoportot és (társait). "
Noname blogger szavára értelmes ember nem ad. Innen látszik, hogy te értelmetlen vagy.
"Noname blogger szavára értelmes ember nem ad. Innen látszik, hogy te értelmetlen vagy."
Ez nem csak blogon olvasható, hanem dok.film is létezik róla, és hogy a téged idézzelek noname hozzászóló szavára értelmes ember nem ad. És ha én értelmetlen vagyok, akkor te meg tudatlan suttyó.
A gugli a barátod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!