Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hitlert miért utálják az...

Hitlert miért utálják az emberek ennyire?

Figyelt kérdés

2012. nov. 9. 21:01
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
70%
Mert rászolgált.
2012. nov. 9. 21:06
 2/37 A kérdező kommentje:
állítólag Sztálin rosszabb volt...
2012. nov. 9. 21:08
 3/37 intrepid ***** válasza:
82%
A magam nevében beszélek: én minden olyan rendszert megvetek, amelyik emberéletek kioltása árán tudja fenntartani magát. Ez nevezze magát kommunizmusnak, fasizmusnak, mindenképpen diktatúra. Az pedig nem kell. Normális állapotban kell elmenni a szavazófülkéhez, ott okosan dönteni, nem pedig itt virnyákolni.
2012. nov. 9. 21:10
 4/37 anonim ***** válasza:
77%
Hitlernek ha annyi ideje lett volna, mint Sztálinnak, semmivel se maradt volna le a "generalisszimusz" mögött.
2012. nov. 9. 21:11
 5/37 Shai-Hulud ***** válasza:
77%

"állítólag Sztálin rosszabb volt..."

Nézőpont kérdése...

Szerintem egykutya. Mindketten a saját hatalom mániájuk miatt gyilkoltattak halomra sok millió ártatlan embert - ráadásul nem csak ellenségnek tekintett embereket, hanem saját népükből is.

Nem tudom, melyikük volt rosszabb, én minden tömeggyilkost utálok, és nem tudom elfogadni, egyszerűen nem tudom embernek tekinteni őket. Még azokat sem nagyon, akik néhány embert öltek meg, de azok, akik miatt milliók haltak éhen, fagytak meg, vagy véreztek el, rosszabbak mint az állatok.

2012. nov. 9. 21:19
 6/37 anonim ***** válasza:
77%

"állítólag Sztálin rosszabb volt..."

Hűűha, az aztán az érv!

Mindkettő milliókat öletett meg és diktátor volt. Röviden ezért utálják őket.

2012. nov. 9. 21:20
 7/37 anonim ***** válasza:
58%

> állítólag Sztálin rosszabb volt...

Valóban rosszabb volt.

De Adolfka is bőven eléggé nagy g*ci volt ahhoz, hogy utáljuk. Elvégre több millió ember halt meg a r*hadék miatt...

2012. nov. 9. 21:20
 8/37 anonim válasza:
39%
én bírom Hitlert:D
2012. nov. 9. 21:22
 9/37 Komplikato ***** válasza:
77%

64 millió halott elég ok?

Vagy a szénné vert Németország?

A szarrá bombázott Európa?

Ja Sztálin rosszabb volt? Ha választanod kéne, hogy két sorozatgyilkos közül azzal legyél 3 napig egy cellában aki eddig 15 embert ölt meg vagy azzal aki 23-at, melyik mellett aludnál nyugodtan?

2012. nov. 9. 21:27
 10/37 A kérdező kommentje:
és Mussolini?
2012. nov. 9. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!