Hitlert miért utálják az emberek ennyire?
"állítólag Sztálin rosszabb volt..."
Nézőpont kérdése...
Szerintem egykutya. Mindketten a saját hatalom mániájuk miatt gyilkoltattak halomra sok millió ártatlan embert - ráadásul nem csak ellenségnek tekintett embereket, hanem saját népükből is.
Nem tudom, melyikük volt rosszabb, én minden tömeggyilkost utálok, és nem tudom elfogadni, egyszerűen nem tudom embernek tekinteni őket. Még azokat sem nagyon, akik néhány embert öltek meg, de azok, akik miatt milliók haltak éhen, fagytak meg, vagy véreztek el, rosszabbak mint az állatok.
"állítólag Sztálin rosszabb volt..."
Hűűha, az aztán az érv!
Mindkettő milliókat öletett meg és diktátor volt. Röviden ezért utálják őket.
> állítólag Sztálin rosszabb volt...
Valóban rosszabb volt.
De Adolfka is bőven eléggé nagy g*ci volt ahhoz, hogy utáljuk. Elvégre több millió ember halt meg a r*hadék miatt...
64 millió halott elég ok?
Vagy a szénné vert Németország?
A szarrá bombázott Európa?
Ja Sztálin rosszabb volt? Ha választanod kéne, hogy két sorozatgyilkos közül azzal legyél 3 napig egy cellában aki eddig 15 embert ölt meg vagy azzal aki 23-at, melyik mellett aludnál nyugodtan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!