A zsidók Hitlert utálják jobban vagy a palesztinokat?
Hát ez jó kérdés.
Azt mondanám, a palesztinokat, mert mindennél jobban utálják egymást. Ilyen szintű elemi gyűlöletet, mint ami a zsidók és a palesztinok között van, még nem láttam.
Viszont nemrég láttam egy érdekes dokumentumfilmet, amiből nekem az jött le, hogy a palesztinok jobban utálják a zsidókat, mint a zsidók a palesztinokat. Szerintem ha rajtuk múlna, már megbékéltek volna.
Egy palesztin kisfiú súlyos beteg lett (amiért a szülei unokatesók voltak, náluk így megy, családban marad), és a zsidók meghívták őt és a szüleit Jeruzsálembe, hogy meggyógyítják. Hónapokig kezelték egy kórházban, megmentették az életét, közben a film készítője folyamatosan interjúkat készített az anyjával, aki vígan hangoztatta, hogy annak örülne a legjobban, ha a fia felnővén öngyilkos merénylő lenne, és megölne pár zsidót, mert náluk az a legnagyobb dicsőség, ha valakinek a gyereke merénylő lesz, és náluk az élet nem ér semmit.
Akkoriban ott ezzel volt teli a média, és a zsidók mégis kitartóan kezelték a gyereket, és mindenre képesek voltak érte, végül meggyógyult.
Ezek után viszont azt gondolom, hogy talán Hitlert jobban utálják, hiszen bármilyen régen is volt már, a nép nem felejt, és mindegyiküknek van olyan rokona, aki Hitler táboraiban veszett oda.
"annak örülne a legjobban, ha a fia felnővén öngyilkos merénylő lenne, és megölne pár zsidót, mert náluk az a legnagyobb dicsőség, ha valakinek a gyereke merénylő lesz, és náluk az élet nem ér semmit."
Ez csak azért van mert ezek közönséges terroristák.
Sajnos az utolsónak van igaza. És azzal, hogy gerjesztik ezt az antiszemita témát, + felfújják a 2. világháború munkatáborait (rémmesét csinálnak belőle) csak okot adnak arra, hogy még jobban utálhassanak másokat. Különben senki sem foglalkozna velük.
De valahányszor zsidóval beszéltem, szinte bármiről mindig megsértődött valamin és az lett a vége, hogy többet nem állt szóba velem. Nem én utálom a zsidókat, hanem úgy látszik ők utálnak engem.
leginkább az ilyen kérdéseket utálják
fel kéne már fogni, hogy ők nem azzal töltik a napjukat hogy 3 éves gyerekeket erőszakolnak mert valami "holokauszt kutató"eddig elveszett talmudrészlet alapján
Az izraeli zsidok egyaltalan nem utaljak a palesztinokat - a terroristakat viszont igen.
Hitlert ruhellik.
Miért nem hallani soha német-izraeli ellentétekről ?
Utolsó : persze, hogy nem utálják mind a palesztinokat, de már önmagában azzal ,hogy odaköltöznek, indirekte ártanak nekik és indeirekte "támogatják" az izraeli kormányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!