Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A zsidók Hitlert utálják...

A zsidók Hitlert utálják jobban vagy a palesztinokat?

Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 01:16
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Hát ez jó kérdés.

Azt mondanám, a palesztinokat, mert mindennél jobban utálják egymást. Ilyen szintű elemi gyűlöletet, mint ami a zsidók és a palesztinok között van, még nem láttam.

Viszont nemrég láttam egy érdekes dokumentumfilmet, amiből nekem az jött le, hogy a palesztinok jobban utálják a zsidókat, mint a zsidók a palesztinokat. Szerintem ha rajtuk múlna, már megbékéltek volna.

Egy palesztin kisfiú súlyos beteg lett (amiért a szülei unokatesók voltak, náluk így megy, családban marad), és a zsidók meghívták őt és a szüleit Jeruzsálembe, hogy meggyógyítják. Hónapokig kezelték egy kórházban, megmentették az életét, közben a film készítője folyamatosan interjúkat készített az anyjával, aki vígan hangoztatta, hogy annak örülne a legjobban, ha a fia felnővén öngyilkos merénylő lenne, és megölne pár zsidót, mert náluk az a legnagyobb dicsőség, ha valakinek a gyereke merénylő lesz, és náluk az élet nem ér semmit.

Akkoriban ott ezzel volt teli a média, és a zsidók mégis kitartóan kezelték a gyereket, és mindenre képesek voltak érte, végül meggyógyult.

Ezek után viszont azt gondolom, hogy talán Hitlert jobban utálják, hiszen bármilyen régen is volt már, a nép nem felejt, és mindegyiküknek van olyan rokona, aki Hitler táboraiban veszett oda.

2012. aug. 16. 05:02
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

"annak örülne a legjobban, ha a fia felnővén öngyilkos merénylő lenne, és megölne pár zsidót, mert náluk az a legnagyobb dicsőség, ha valakinek a gyereke merénylő lesz, és náluk az élet nem ér semmit."

Ez csak azért van mert ezek közönséges terroristák.

2012. aug. 16. 05:13
 3/21 anonim ***** válasza:
31%
A zsidók mindenkit utálnak aki nem zsidó.
2012. aug. 16. 06:14
 4/21 anonim válasza:
40%

Sajnos az utolsónak van igaza. És azzal, hogy gerjesztik ezt az antiszemita témát, + felfújják a 2. világháború munkatáborait (rémmesét csinálnak belőle) csak okot adnak arra, hogy még jobban utálhassanak másokat. Különben senki sem foglalkozna velük.

De valahányszor zsidóval beszéltem, szinte bármiről mindig megsértődött valamin és az lett a vége, hogy többet nem állt szóba velem. Nem én utálom a zsidókat, hanem úgy látszik ők utálnak engem.

2012. aug. 16. 06:29
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Rengeteg palesztin át jár dolgozni Izraelbe.A zsidók még munkaidőben sem korlátozzák ezeket a majmokat az imádkozásban.Egy ismerősöm kinn járt nyaralni,azt látta,hogy a palesztín meg a zsidó gyerekek együtt játszanak,úgyhogy sokkal árnyaltabb a kép.A mocskos terroristák azok akik keverik ott a szart.
2012. aug. 16. 06:33
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
A zsidók mindenki egyformán utálnak, aki nem zsidó.
2012. aug. 16. 07:29
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Az átlag zsidó és átlag palesztin remekül éli az életét, a politika az, ami keveri a sz@rt, és nem hagyja békén az embereket... A politika csinálja az agy-mosott öngyilkosokat (mind a két oldalon...)
2012. aug. 16. 09:22
 8/21 anonim ***** válasza:
53%

leginkább az ilyen kérdéseket utálják

fel kéne már fogni, hogy ők nem azzal töltik a napjukat hogy 3 éves gyerekeket erőszakolnak mert valami "holokauszt kutató"eddig elveszett talmudrészlet alapján

2012. aug. 16. 10:01
 9/21 anonim ***** válasza:
75%

Az izraeli zsidok egyaltalan nem utaljak a palesztinokat - a terroristakat viszont igen.

Hitlert ruhellik.

2012. aug. 16. 13:02
 10/21 A kérdező kommentje:

Miért nem hallani soha német-izraeli ellentétekről ?

Utolsó : persze, hogy nem utálják mind a palesztinokat, de már önmagában azzal ,hogy odaköltöznek, indirekte ártanak nekik és indeirekte "támogatják" az izraeli kormányt.

2012. aug. 16. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!