Milyen érvek szólnak az Európai Egyesült Államok létrejötte mellett és ellen?
Dolgoztam az Egyesült Államokban, ott azt láttam, kéte emberöltő alatt teljesen eltűnik a nemzeti identitás, nemzeti nyelv a keveredés következtében, megmarad az Egyesült Államok identitás az egykori nemzeti identitás helyett.
Jelenleg is hatalmas a migráció, és a szegény és gazdag pólusok megteremtésével a migráció csak fokozható. Úgy gondolom, ahogy az USA népek olvasztótégelyévé vált egységes kormányzás alatt, az EU Egyesült Kormányzással, nemzeti parlamentek nélkül szintén válhatna egy egységes, egy nyelvet beszélő közösséggé, és a piac akkor válhatna valóban egységessé, ha a nemzeti kötődések megszűnnének. Véleményem szerint az EU-nak mint piacközösségnek a nemzettudat, nemzetállam, nemzeti lét valamennyi megnyilvánulása ártalmas, a piac érdeke a az EU nemzeteinek eggyé olvasztása, a nemzeti lét megszüntetése.
Nem vagyok különösebben német-párti, de:
"Értem ezalatt, hogy a jó minőségű árút elviszik és helyette vegyszerezett sz@rt adnak, vagy a nagy német multik rabszolga munkát végeztetnek a magyar emberekkel stb.."
Ne legyél naív, a magyar élelmiszereket, amiket pl. a németeknek exportálunk, ugyanúgy teli vannak ízfokozókkal, stabilizátorokkal, stb.-kel. Ha nem hiszed nézz körül egy-két magyar feldolgozó üzemben!
Továbbá tényleg rabszolga munka pl. az audi mérnöki állás, ellenben bezzeg a 47 ezres közmunka! Németország nem szent, az érdekei mentén politizál, de nem is az a mumus aminek beállítják. És igen, Németország és Franciaország az integráció mélyítése mellett vannak.
8
Az USA-ba idő után csak latin amerikaiak és afroamerikaiak maradnak. Majd utána ezek is elnyomják egymást és végül csak egy marad. Ennyit erről, a vegyes társadalomról, mert az egyik így úgy is felülkerekedik a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!