Ez ugye csak valami idióta vicc?!
Eleve szerintem ilyen díjat személyeknek kell kapni, és olyanoknak, akik meg is érdemlik, mint mondjuk Teréz anya, aki mellé mondjuk tegyük már oda barack Obamát, és hasonlítsuk már a kettőt össze... De ha már szervezet kapja, akkor sem a nemzetállamok szuverenitását korlátozó Eu, amely
amúgy bizonyos szempontból egy államként is felfogható. Legközelebb egy ország fogja kapni???!!!
"nemzetállamok szuverenitását korlátozó Eu"
Jobbikos vagy! Így már értem a felháborodásodat! Mégis miben korlátoz az EU? Kinyíltak a lehetőségek, arról nem az EU tehet, hogy sok szerencsétlen nem tud mit kezdeni ezzel!
"Kinek kellett volna adni? Talán Iraknak? Az USA-nak? Izraelnek? Szíriának? vagy Észak-Koreának? Az EU-n belül valóban nem volt semmilyen fegyveres konfliktus a II. Világháború óta, illetve hadat sem üzent senkinek."
Egy SZEMÉLYNEK. Azt is megmondom, hogy kinek: Böjte Csabának.
"Jobbikos vagy! Így már értem a felháborodásodat! Mégis miben korlátoz az EU? Kinyíltak a lehetőségek, arról nem az EU tehet, hogy sok szerencsétlen nem tud mit kezdeni ezzel!"
valóban jobbikos vagyok, és eu-szkeptikus, az Eu sok olyan dologba ugat bele, ami egy szuverén országnak belügye, de ha Eu párti lennék, akkor is a Nobel-békedíj legyen már egy emberé, vagy max. egy civil szervezeté, de ne egy államé, vagy államszövetségé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!