Mit gondoltok arról a tényről, hogy a WorldTradeCentert felrobbantották, és nem azért dől össze, mert "belerepült" egy-egy repülőgép?
"Már rengetegszer be lett sziklaszilárdan bizonyítva,hogy módszeres robbantás volt.Tűztől,meg repülőtől nem tud összedőlni."
Na megint megjött a sok képzett statikus.
Szakmabeliként már sok kérdésnél kifejtettem, levezettem hogy miért dől össze egy acélszerkezet egy tűztől. Ok nagyon egyszerű: Az acél meglágyul egy kis tűztől már, elveszíti szilárdsága nagy részét. Csoda hogy eddig bírta.
Persze a kis harcos statikusok nem lehet meggyőzni, nekik a youtube videó a szent tan és vadul el kezdik belinkelgetni olyan vasbeton szerkezetek amik szintén tűznek voltak kitéve, de nem dőltek össze.
"Ja bocs, nem ők voltak, ugyan, az USA bombázta meg saját magát..."
Ebben mondjuk igazad van, de utána úgy állították be mintha japánok bombáztak volna.
'Szakmabeliként már sok kérdésnél kifejtettem, levezettem hogy miért dől össze egy acélszerkezet egy tűztől. Ok nagyon egyszerű: Az acél meglágyul egy kis tűztől már, elveszíti szilárdsága nagy részét. Csoda hogy eddig bírta.'
Gyerekem máris tépheted szét a bizonyítványod. Az acél 800 alatt nem lágyul.
Pearl Harbor és társai különösen összefüggenek a WTC-vel. Miért kell folyton eltévelyegni a tényleges témától? Persze tudom, az könnyebb, mint fizikai törvényekkel alátámasztani az összeomlás valódi okát. Mert ugye itt most mindössze az a kérdés, repülőtől, vagy robbantástól?
Repülő volt, az látható. A robbantás létezését bizonyítani kéne.
A robbantásról, ha az szakszerű, tudjuk, hogy össze tud omlasztani egy épületet a látott módon. de azt nagyon alaposan elő kell készíteni, hogy így omoljon össze. Sok ember összehangolt munkájára van szükség. Tud valaki ennek a kiterjedt előkészítésnek a részleteiről valamit? Mert hogy azt el lehet titkolni, akkora naivitás, hogy nem érdemes több szót vesztegetni rá.
A repülőtől összeomolhat-e, ez kérdés. A megválaszoláshoz a repülő adataira (beleértve a kerozin mennyiségét), az épület szerkezeti adataira és alapos fizikai, főleg hőtani és statikai ismeretekre van szükség. Ezek mind hozzáférhetők, ha akarjuk. Akarták. Csak azt a szintet kell vizsgálni, ahová becsapódott a gép. Ha az tudott roskadni, a következőre már két emelet omlott, aztán három, és így tovább. Az omlás egyre biztosabb, ha elindul. Statikából tudjuk, hogy ilyenfajta ház egyensúlya alapvető. Ha valahol bomlik, visz a többit (középiskola elemi fizikai feladatok). A vas és más tartóelemek olvadási hőjét ismerjük, de igazából a sokkal alacsonyabb lágyulási hő is elegendő. Nyilván mindenki látott nagyon nem folyékony tüzes vasat, amely saját súlyától görbül el. Ha tudjuk mennyi kerozin volt a repülőn, és mennyi éghető anyag az irodákban, beleértve a saját energiarendszereket, akkor még az is kiszámítható, hogy mennyi idő alatt történik valami (ez már fizikus szak I. - II. év az egyetemen). Volt ott pár szakember, aki ezeket az iskolákat elvégezte és tudott számolni. És nem volt érdeke hülyeségeket beszélni. Nyilván mind ostoba fajankó volt, hogy a szint egyensúlyvesztésből adódó beroskadásáról beszélt.
Vannak még a hivatásos üldözési mániások, elméletgyártók, akiket semmi térít el saját elméleteik meggyőződéses hitétől. És vannak, akik hisznek nekik. Lelkük rajta.
Persze-persze és az h van, h más épületek napokig égtek mégse lett bajuk?
Meg eleve úgy tervezték az épületet, h ha repülő zuhan bele akkor se legyen nagyobb baja, mivel anno volt erre példa.
Akkor miről beszélünk, téged el lehet tántorítani?
Esetleg valóban értesz is a fizikához?mert nekem úgy tűnik, h csak próbálsz úgy fogalmazni, mint aki ért is hozzá, de valójában .....
Azt a bizonyos Youtube-s filmet én is megnéztem...Pár dolog szöget is ütött a fejembe...
-Az épület tervezői még élnek,és repülőgép becsapódást is bekalkuláltak a tervezéskor.Megesküdnek rá,hogy attól nem dőlhet össze.Akkor miért dőlt?
-Európai tudósok az összeomláskor keletkezett porban robbanószer nyomait találták.Hogyan került oda?
-Az USA miért adta el olyan gyorsan a törmelékeket?Miért nem vizsgálhatták meg rendesen,független szakértők is?
-Hogy lehet,hogy minden összeomlott,felrobbant a repülő,az egyik terrorista útlevele mégis sértetlen maradt?
-Miért volt szinte üres az épület?Miért pont aznap nem mentek be dolgozni a befolyásos zsidó üzletemberek?
-Hogy repülhetett a Pentagonba az a férfi,aki az oktatója szerint egyáltalán nem tudott repülni?Több pilóta szerint egy akkora gépet olyan kis magasságban,olyan nagy sebességnél lehetetlen vezetni.Akkor ez a terrorista hogyan tudta vezetni?
-Hogy találtak oda a terroristák a városokba?Mert már több száz km-re voltak a tornyoktól,mégis simán megtalálták New Yorkot.Erre még a pilóták sem képesek földi irányítás nélkül..Hogy csinálták?
-Az összeomláskor miért porladt szét a beton?Ha összeomlik,nem darabokra kéne törnie?Vagy ha vassal volt megerősítve az beton,akkor meg pláne hogy a fenébe porladt szét szinte az összes beton?
-A Pentagonba becsapódott gép miért épp abba a szárnyba csapódott,amibe alig dolgoztak?Ez a szárny épp ellenkező irányba volt,mint ahonnan a repülő érkezett.Miért tett egy kört,és miért nem a menetirányhoz legközelebb eső szárnyba csapódott?
Szóval szeretném,ha valaki megválaszolná a kérdéseket,és nem csak mondaná a magáét..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!