Kit támogatnál? Obama vs. Romney?
A magyar közoktatás feladata lenne, hogy képessé tegye az embert, hogy felismerje a leegyszerűsített, kamu magyarázatokat a világ történéseire.
Az árnyékkormányként működő zsidó lobby egy ilyen leegyszerűsített, kamu magyarázat, erre töri órán szépen rá lehetne világítani.
"Ez érdekes lesz, mert szélsőjobbos vagyok, de inkább Obama, mint a vallási fanatikus, háborúpárti republikánusok."
Egy kicsit OFF, de ez a hozzászólás jól szemlélteti, hogy a magyar szélsőjobbnak az égvilágon semmi köze a konzervativizmushoz. A jobbik-szavazók túlnyomó többsége kifejezetten liberális - hagyományosan vett szociális értelemben -, és az egyetlen dolog, amiért szélsőjobboldalinak tekintik őket, az az - amúgy nagyrészt jogos - cigányellenesség. Ezért sem meglepő, hogy a jobbikosok jó része ateista.
12-es vagyok, igen, ez így is van, bár én spec nem vagyok ateista :)
Széchenyi is liberális volt, ha eredeti értelemben vesszük :) Amit ma liberalizmus címszó alatt művelnek, annak köze nincs az eredeti elgondolásokhoz.
Szép birkát nevelt belőled is az oktatás meg a média úgy látom :)
Előző, nem nézek tévét, nem olvasok újságot, és tulajdonképpen szinte csak a gazdasági híreket olvasom, a neten...
Gondolom a hülyék, akiket olvasol, azt állítják, hogy aki nem antiszemita, annak csak kimoshatták az agyát a héber médiában, de hát ez van, nem ez az egyetlen dolog, amiben antiszemita barmok hazudtak neked.
Imádom, hogy a széljobb jön az agymosással, holott például a kuruc az tömény agybénító szenny, aki azt elhiszi, annak tényleg nincs önálló gondolata.
Egyébként az amerikai republikánus oldal nekem egy nagyon unszimpatikus társaság. A kedvencem ez a kis twitter gyűjtemény, amit nemrég találtam a neten. Nagyon tanúságos, ahogy az amerikai republikánusok kiakadnak, és Kanadába költözéssel fenyegetnek, mert átment az Obamacare, ami egy szocializált, európaihoz hasonló egészségügyi rendszert jelent, ingyenes, TB-vel finanszírozott ellátással.
Kanadának is pont olyanja van, mint az Obamacare, csak jobb. És ezek oda menekülnének a "kommunista" egészségügyi reform elől.
Tudom, hogy biztosan vannak pontosan ugyanekkora barmok az Obama-csoportban is, de ez azért mégis riasztó, hogy ezek az emberek szavaznak (és valószínűleg Romneyra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!