Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kit támogatnál? Obama vs. Romney?

Kit támogatnál? Obama vs. Romney?

Figyelt kérdés
Ha amerikai állampolgár lennél, a demokratákat vagy a republikánusokat támogatnád?
2012. szept. 6. 18:54
1 2
 1/20 yossarian44 ***** válasza:
43%
Obamát. Nem azért, mert annyira szimpatikus, hanem mert Mitt Romneynek annyi esze nincs, hogy egy traktort elvezessen, nem hogy egy országot.
2012. szept. 6. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

Édes mind1,mind kettejük mögött zsidó lobbi áll.Az lesz lesz az elnök akinek a politikája épp jobban szolgálja érdekeiket.

Ha háborút akarnak a zsidók jöhetnek a republikánusok.A politika ott sem jobb,mint itt.

2012. szept. 6. 19:33
 3/20 yossarian44 ***** válasza:
59%

Tulajdonképpen meg is lepődtem volna, hogyha valaki 3 kommenten belül nem kezd el zsidózni, még akkor is, ha okot sem adnak rá.

A magyar közoktatás már nagyon régen becsődölt.

2012. szept. 6. 19:35
 4/20 anonim ***** válasza:
De média továbbra sem. :)
2012. szept. 6. 19:37
 5/20 anonim ***** válasza:
42%

Na most tisztázzuk, hogy mi a kérdés: republikánusok vs. demokraták, VAGY Romney vs. Obama? Nem mindegy. Véleményem szerint a republikánusok által képviselt gazdaság- és belpolitika ezerszer jobb, mint a demokratáké. A külpolitikában igazából csak annyi a különbség, hogy a demokratákat nehezebb rábeszélni a háborúra, ha értitek, hogy mire gondolok.

Romney azonban más kérdés - én nem szavaznék, ha most amerikai lennék.

2012. szept. 6. 20:00
 6/20 anonim ***** válasza:
65%
Én se szavaznék. Konzervatív vagyok de a republikánus tv-s gyógyító 700-as klub nekem sok. Romney meg egy hülye, pont olyan mint Bush volt, egy báb a nagy cégek kezében. Obama intelligensebb, de ő se jobb mert fekete, meleg és abortuszpárti ami nekem egyáltalán nem tetszik. Szóval sajnálom akinek ezek közül kell választani. Ha Romney nyer akkor biztos megtámadják Iránt ami nekünk se lenne jó olajárszempontból ezért akkor inkább Obama nyerjen,ő legalább kemény Izraellel is.
2012. szept. 6. 20:22
 7/20 anonim ***** válasza:
59%
Romney nem normális... A kettő közül inkább Obamára
2012. szept. 6. 20:26
 8/20 anonim ***** válasza:
77%
Obama for President! Nincs kérdés.
2012. szept. 6. 22:07
 9/20 anonim ***** válasza:
63%

Nekem Romney túl konzervatív, Obama túl balliberális.

De szerintem is Obama az okosabb, intelligensebb kettejük közül.

2012. szept. 6. 22:42
 10/20 anonim ***** válasza:

Épp az hogy a magyar közoktatásban ilyeneket nem tanítanak,ellenben hülyítik a gyerekeket így mire kikerülnek a suliból manipulált zombik legyenek

2012. szept. 7. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!