Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Obama muszlim (-barát)?

Obama muszlim (-barát)?

Figyelt kérdés
Nekem ez új, de a youtube tele van vele (több video is van, ahol tényleg ezt mondja magáról) és azzal, hogy a zsidók utálják ezért és állítólag a könyvében is azt írja, hogy a muszlimok mellé állna egy konfliktusban.
2012. júl. 7. 19:11
 1/7 anonim ***** válasza:
9%

Obamát a legtöbb amerikai utálja.Körülbelül az a véleményük róla mint nekünk Gyurcsány Ferencről.

Szerintük rosszabb mint Bush volt.Épp olyan idióta.

2012. júl. 7. 19:37
 2/7 A kérdező kommentje:
De Romney még rosszabb...
2012. júl. 7. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Bush-t nem lehet alulmúlni. Obamát pedig ne hasonlítsuk már Gyurcsányhoz, simán megnyerheti a választást.
2012. júl. 8. 14:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: szerintem Obama nem muszlim-barát, ha kiderülne róla, az nagyjából ki is végezné politikailag.
2012. júl. 8. 15:02
 5/7 fairi1 ***** válasza:

Sokkal barátságosabban és finomabban kezeli azt a témát mint elődje, annyi biztos!

1 háborút teljesen lezárt, Afganisztánban kivonulási időpontot adott, és nem kezdett újabb csetepatéba! Líbiától is eléggé távol maradt és Iránnal se akar háborút, és Szíriánál sincs háborús retorika!

Muszlin barátabb mint Bush, annyi biztos!

USA még mindig Izrael egyik legszorosabb szövetségese ez nem változott!

Világ csendőre feladatkörből picit visszább vett és lehet pár amcsit ez zavar. Kihívója Romney nem tudom milyen, de eléggé gyanús hogy Iránnal lesz háború ha hatalomra kerül!

2012. júl. 8. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy amerikai politikusnak a következők miatt megy tönkre a karrierje:

-ha nem hisz Istenben

-Ateista

-nem vallásos

-meleg

- kiderül hogy muszlim vagy muszlim barát

2012. júl. 8. 19:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Huhh, utolsó, akkor elég rosszul állunk, mert youtube tele van vele, ahogy a Holy Koranból idéz és "my muslim faith"-ről beszél. Persze nem muszlim, de a családjában sok muszlim van, mert kenyai származású.

Én is egyetértek, hogy Romney = háború! Ha őt választják meg, már csak abban reménykedhetünk, hogy nem világháború. Még Obama is alig tudja kezelni az amerikai-orosz konfliktust, Romney-val az már tényleg hidegháború lenne. Szóval lehet, hogy ezért jósolták az amerikaiak tavaly 2012 decemberére a világvégét :D

2012. júl. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!