Ezek tényleg komolyan gondolják? Mi lesz, ha a muszlim világ erősebb lesz a nyugati államoknál?
http://www.youtube.com/watch?v=fUJU7hKiuZk&feature=player_em..
Erre a videóra gondoltam, ti mit szóltok hozzá? Félelmetes, hogy a 21. században ilyen fanatikusok még léteznek...
"Talán nem kellene segélyezni őket. Fel kellene számolni Európában a kommunizmus utolsó csökevényeit is"
A jóléti állam nem kommunista csökevény. Az biztos, hogy változtatni kell rajta mert hosszútávon már nem fenntartható, de eltörölni nem fogják.
Miért ne lehetne erősebb. Mi akik a nyugati világhoz tartozunk, mi sem vagyunk sérthetetlenek. Régen Európa emelkedett fel a civilizációk közül, miután elvesztette a hatalmát jött Amerika, bár még ős is a nyugati kultúrkörhöz tartozik. A lényeg, hogy ez a példa mutatja, hogy semmi sem állandó.
ma 19:41
Igazad van, én csak attól tartok, hogy mi lesz velünk, ha ezek a fanatikus barmok lesznek erősebbek. Nem vagyok elfogult, nem érdekel, ha más kultúrkör erősebb, de ez már nem csak erről szól.
Madárkám: nem kellene ennyire mazochistának lenned.
Egyébként ez valami ősi PC-szöveg, hogy minden kultúra egyenrangú, és engem hihetetlenül irritál. Ezek szerint egyenrangúak a kannibálok, azok, akik emberáldozatokat mutatnak be, meg akik önmagukat robbantják fel túlvilági előnyökért. Nos, én nagyon nem érzem magam velük egy szinten lévőnek.
azért ítéled el mert a mi kultúránk a szokásaink ezek ellen van, az pedig, hogy minden araboknál mindenki csak robbantgat egy baromság. ők fanatikusok. Ilyen fanatikusok itt is akadnak bőven nálunk, ők is képesek lennének megtenni szinte bármit. A másik pedig az, hogy gondolom a japán is egy primitív kultúra a kamikaze repülősök miatt.
Ez miért lenne mazohizmus? Ez csak józan ész. Nem tartom magunkat sérthetetlennek. Ennyi.
ma 14:26
Bocs, hogy belepofázok, de Japán vonatkozásában nincs igazad. Ha (szerintem) nem kapnak, akkor atomot és nem neveli ki belőlük az USA a rossz társadalom-szervező szoftvert, a bushidót, akkor ma ott tartanának és olyanok lennének, mint a muszlimok. Nyílván a muszlimoknál sem mindenki fanatikus, de valami csak van, ha társadalmilag, tudomány tekintetében így lemaradtak. Náluk még nem lett kinevelve a rossz társadalom-szervező szoftver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!