Csak engem idegesít az idegenellenesség? Amit múltkor láttam, az fölháborított. Egy póló, az elején ez állt: Idősebb vagyok, mint Szlovákia! És?
Ráadásul a mai Magyarország sincs ezer éves. A mai Magyarország 68 éves, mivel 1944 óta létezik a mai Magyarország. Németország meg csak 1989 óta létezik, az még fiatalabb, tehát az államhatárok folyamatosan változnak. A tőlünk délre lévő államokk is mind ex-jugó országok, tehát fiatalak, Ukrajna is csak 1989 óta önálló, úgy ahogy Észtország, Letto., Litvánia, Fehéroroszo., Oroszo., Moldova... stb.
Tehát a 69 éves nagyanyám is mondhatja, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország, Anyám ordibálhatja, hogy idősebb vagyok, mint Horvátország, Oroszország, Németország, Szlovénia... És ettől boldogabb lesz? Nem. Szerintem csak német-, orosz-, horvátellenesnek nézik. Ráadásul Szlovákia is, Szlovénia is, Horvátország is,, Németország is, Észtország is egy gazdagabb ország, mint Magyarország, úgyhogy hiába fiatalabbak, valamit jobban csinál, mint mi.
02.44.
És én azt már nagyon város :D!
22:27! "A magyar embert miért írtad nagy m-mel?"
Pont az ilyen emberek miatt írom a Magyart nagy Magyar M-el mint te. A Magyarság szívből jön! aki valóban Magyarnak érzi magát az nem kérdőjelezi meg szent István ezeréves Országát és ezen a nyelvtani kioktatás csűrés csavarás sem tud változtatni. A Haza szeretete megkíván némi tiszteletet és alázatot! Ezt vedd jótanácsnak ahhoz hogy ha Magyarnak vallod magad akkor tiszteld a Hazád és annak történelmét, és ne firkálj hülyeségeket róla.
Kérdésedre válaszolva:csak téged idegesít!
ui:a helyesírásokat meg ne tedd szóvá,mert a tiedben is van jópár,pl:fiatalak=fiatalok. Olaszországnak=Olaszoknak.és még a többi.
Tudod, kedves kérdező, a jogban az a gyönyörű, hogy a te véleményed nem számít. Magyarország államisága több, mint ezer éve folyamatosan létező tény. Te veheted úgy, ahogy akarod, de az csak a te egyébként is kusza agyacskádat keveri meg még jobban.
Ja, én is idősebb vagyok, mint Szlovákia. Még a szlovákok többsége is az.
Igazad van jól írod, mivel vagyunk mások mint a szlovákok semmivel, emberek vagyunk. Minek "turbózunk" "nagymagyarországozunk" fölösleges. Fölösleges a hazaszeret.
Éljen a liberalizmus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!