Csak engem idegesít az idegenellenesség? Amit múltkor láttam, az fölháborított. Egy póló, az elején ez állt: Idősebb vagyok, mint Szlovákia! És?
Ráadásul a mai Magyarország sincs ezer éves. A mai Magyarország 68 éves, mivel 1944 óta létezik a mai Magyarország. Németország meg csak 1989 óta létezik, az még fiatalabb, tehát az államhatárok folyamatosan változnak. A tőlünk délre lévő államokk is mind ex-jugó országok, tehát fiatalak, Ukrajna is csak 1989 óta önálló, úgy ahogy Észtország, Letto., Litvánia, Fehéroroszo., Oroszo., Moldova... stb.
Tehát a 69 éves nagyanyám is mondhatja, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország, Anyám ordibálhatja, hogy idősebb vagyok, mint Horvátország, Oroszország, Németország, Szlovénia... És ettől boldogabb lesz? Nem. Szerintem csak német-, orosz-, horvátellenesnek nézik. Ráadásul Szlovákia is, Szlovénia is, Horvátország is,, Németország is, Észtország is egy gazdagabb ország, mint Magyarország, úgyhogy hiába fiatalabbak, valamit jobban csinál, mint mi.
Pont az a baj, hogy fölháborított az a póló-.
Közben azt se tudod, mi a háttere a dolognak.
Ennyit a liberális elvekről. Mindegyik véges.
http://www.youtube.com/watch?v=vJyh0QvHAPs&feature=relmfu
offolok. Kösz az eddigi válaszokat. Imádom ezt a számot.
A magyar embert miért írtad nagy m-mel? És nehogy már más mondja meg, hogy ki a magyar. Ettől agyok rosszul. Én magyarnak tartom magam. Magyar vagyok. Magyarországon élek. Csak magyarul beszélek. Szerintem ne mások mondják meg egy emberről, hogy ki milyen nemzetiségű. Attól, hogy nem vallom azt a nézete, hogy Magyarország mindenek felett, attól még magyar vagyok, csak éppen éppelméjű.
Ráadásul a helyesírásod alapján én gondolhatnám rólad, hogy nem vagy ,,Magyar". :)
etnikai tisztogatás, erőszak
Ez is lehet egy oka a póló felvételének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!