Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak engem idegesít az idegene...

Csak engem idegesít az idegenellenesség? Amit múltkor láttam, az fölháborított. Egy póló, az elején ez állt: Idősebb vagyok, mint Szlovákia! És?

Figyelt kérdés

Ráadásul a mai Magyarország sincs ezer éves. A mai Magyarország 68 éves, mivel 1944 óta létezik a mai Magyarország. Németország meg csak 1989 óta létezik, az még fiatalabb, tehát az államhatárok folyamatosan változnak. A tőlünk délre lévő államokk is mind ex-jugó országok, tehát fiatalak, Ukrajna is csak 1989 óta önálló, úgy ahogy Észtország, Letto., Litvánia, Fehéroroszo., Oroszo., Moldova... stb.

Tehát a 69 éves nagyanyám is mondhatja, hogy idősebb vagyok, mint Magyarország, Anyám ordibálhatja, hogy idősebb vagyok, mint Horvátország, Oroszország, Németország, Szlovénia... És ettől boldogabb lesz? Nem. Szerintem csak német-, orosz-, horvátellenesnek nézik. Ráadásul Szlovákia is, Szlovénia is, Horvátország is,, Németország is, Észtország is egy gazdagabb ország, mint Magyarország, úgyhogy hiába fiatalabbak, valamit jobban csinál, mint mi.

2012. aug. 30. 18:08
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
72%

Pont az a baj, hogy fölháborított az a póló-.

Közben azt se tudod, mi a háttere a dolognak.

Ennyit a liberális elvekről. Mindegyik véges.

2012. aug. 30. 20:00
 32/58 A kérdező kommentje:
Ne nézz már liberálisnak. Nem vallom az egyenlőséget stb... Szerintem ne kezeljünk két népet egyenlőként, mert mindkét népnek megvan a maga szuveneritása. De bármit mondtok, szerintem nem kell magunkra haragítani embereket egy póló miatt.-
2012. aug. 30. 20:03
 33/58 anonim ***** válasza:
72%
Ne forgasd már ki a szavaimat..
2012. aug. 30. 20:04
 34/58 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=vJyh0QvHAPs&feature=relmfu

offolok. Kösz az eddigi válaszokat. Imádom ezt a számot.

2012. aug. 30. 20:07
 35/58 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy a cím alatti leírásod olvastam kérdező az volt az első benyomásom hogy te nem Magyar ember vagy. Most hogy végig olvastam az összes hozzászólásod már biztos vagyok ebben. A pólóra írtakról meg csak annyit hogy Magyarországon a szabad vélemény nyilvánítás alapjog.
2012. aug. 30. 21:39
 36/58 A kérdező kommentje:

A magyar embert miért írtad nagy m-mel? És nehogy már más mondja meg, hogy ki a magyar. Ettől agyok rosszul. Én magyarnak tartom magam. Magyar vagyok. Magyarországon élek. Csak magyarul beszélek. Szerintem ne mások mondják meg egy emberről, hogy ki milyen nemzetiségű. Attól, hogy nem vallom azt a nézete, hogy Magyarország mindenek felett, attól még magyar vagyok, csak éppen éppelméjű.

Ráadásul a helyesírásod alapján én gondolhatnám rólad, hogy nem vagy ,,Magyar". :)

2012. aug. 30. 22:27
 37/58 anonim ***** válasza:
36%

etnikai tisztogatás, erőszak

Ez is lehet egy oka a póló felvételének.

http://www.youtube.com/watch?v=ewA49UIuSgk&feature=related

2012. aug. 30. 22:49
 38/58 anonim ***** válasza:
73%
Mi az igazi idegenellenesség, az etnikai tisztogatás vagy egy póló felvétele ?
2012. aug. 30. 22:50
 39/58 anonim ***** válasza:
64%
Magyarország nem 68 éves, a Monarchiában olyan szerepet töltött be, mint most az USÁBAN Kalifornia vagy Florida állami rangon volt tehát létezett, Horvátország egyébként szintén több mint 1000 éves mivel ő nálunk reálunióban szerepelt tehát létezett, majd a Monarchiában és Jugoszláviában is állam volt...Szlovákia első megjelenése nem volt 100 éve sem ráadásul nem volt állam anno Csehszlovákiában így mondhatja a felnőtt népség, hogy idősebb, mint Szlovákia. Szlovákia amúgy is folyton szítja a tűzet a 2 ország kapcsolata között folyamatos (igaz már vissza vett egy kicsit) Csehországot, Magyarországot és Lengyelországot provokálja... Ha megnézed azokat az országokat akikkel Magyarország rosszban van azokat senki sem komázza úgy ősszintén...Románia, Szerbia és Szlovákia folytonoson utálatot élvezz a szomszédaitól...én 13 évesen nem fogom azt mondani, hogy idősebb vagyok, mint Montenegró vagy Koszovó mert már független államként ha rövid ideig is de léteztek a 15.-16. században...azonban büszkén fogom azt mondani, hogy idősebb vagyok, mint Dél-Szudán mert, hogy valóban idősebb vagyok nála...Egyébként arról nem a nép tehet, hogy a kormány Közép-Európa 2. helyéről az utolsó előttire vissza rakott minket...
2012. aug. 31. 01:53
 40/58 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy meg attól ,még, hogy én azt nyomtatom a pólómra, hogy "Hrvatska" attól még nem leszek horvát és attól még, hogy te magyarul írsz ide attól még te sem vagy magyar ez szívben dől el és nem egy holmi ócska papíron!
2012. aug. 31. 01:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!