Egy közgazdásznak elhiszitek a valóságot, és felébredtek végre?
"Nézz már utána kicsit, milyen vezetéknevű emberek vannak a hatalmi szférába! A sok "zsidózó hülye" tisztában van a realitásokkal, te meg csúsztatsz. "
Leginkább angolszász-germán kultúrkörhöz köthető vezetéknevű emberek. Hacsak nem volt a Biblia tele Gatesekkel, McCartnykkal, McNamarákkal, Washingtonokkal, vagy Smith-ekkel, akkor igen nagy marhaságot mondasz.
Figyi, azért hallucinálsz mindenhova zsidó vezetést, mert antiszemita vagy, és direkt keresed. Egyébként elenyésző a létszámuk.
Ugye feltűnt, hogy a Forbes TOP 100-ban sem hemzsegnek a zsidó nevek?
Nem véletlen.
"Ez a teóriád már akkor megdőlt, amikor a Izrael-USA szövetségét górcső alá vesszük, de meg kell hagyni, ügyes próbálkozás volt. Close but no cigar."
Ez az antiszemita majmok legnevetségesebb meséje. Nézz meg BÁRMELYIK USA szövetségest, annak bizony szabadott mindent, amíg a nagy sólyommal együtt repült. Izrael fizikai fronton van jelen az USA ellenségeivel szemben (az USA helyett) és ezért cserébe előnyöket élvez. Pont. Pont ilyen kivételezett helyzetben voltak a szovjetek és az angolok, is, amikor közvetlen szövetségben voltak velük.
De az nem fáj nektek, hanem az Izrael, abban van valami gyanús...
"Az emberek nagyrésze azért nem hiszi el ezt a magyarázatot, mert fogalma sincs arról, mit olvas."
Mondod te.
"Egy kis csoport emberkének pedig - téged is beleértve - nagyon is világos, ami le van írva, csakhát ez nem egyezik az általuk mantrázott cionista maszlaggal, ezért le kell tagadni, ködösíteni, nagy hangon naccizni."
Kérlek, magyarázd el, hogy mondjuk a klasszikus makroökonómiában mi a cionista. Nagyon kíváncsi vagyok rá.
Nagyon szánalmasan próbálsz úgy csinálni, mintha használnám a náci kártyát, holott nem. Nem "naccizom" nagy hangon, csak finoman felhívom a figyelmed, hogy egy nevetséges álomvilágban élsz.
"Nézz már utána kicsit, milyen vezetéknevű emberek vannak a hatalmi szférába! A sok "zsidózó hülye" tisztában van a realitásokkal, te meg csúsztatsz. "
"Leginkább angolszász-germán kultúrkörhöz köthető vezetéknevű emberek. Hacsak nem volt a Biblia tele Gatesekkel, McCartnykkal, McNamarákkal, Washingtonokkal, vagy Smith-ekkel, akkor igen nagy marhaságot mondasz. "
Az igazság része, hogy aki tanult a zsidóság asszimilációjáról az tudja, hogy rengetegen vettek fel német vezetékneveket, hogy könnyebben beilleszkedjenek. Ezért aztán sok zsidó családnak nem héber vagy bibliai vezetékneve van, hanem német. Ilyen például a Lieberman vagy a Rotschild család.
"Az igazság része, hogy aki tanult a zsidóság asszimilációjáról az tudja, hogy rengetegen vettek fel német vezetékneveket, hogy könnyebben beilleszkedjenek. Ezért aztán sok zsidó családnak nem héber vagy bibliai vezetékneve van, hanem német. Ilyen például a Lieberman vagy a Rotschild család."
Vagy a Cohen, az angolszászban, igen, tudom, többek közt ezekre is gondoltam, amikor az illető a világ vezetőinek zsidó nevét feszegette...
Igaza van Christophernek, én is sokszor találkoztam az elmúlt években iylen oldalakkal, és messze nem csak Drábiknak vannak ilyen eszmefuttatásai a magyat közgazdászok közül - pl. Varga Istvánnal láttam tegnap egy érdekes interjút.
Senki nem mondta, hogy nekik aztán tuti igazuk van, csak nem értem, milyen alapon hülyézik itt egyesek pl Drábikot, amikor meg sem tudják indokolni rendesen, hogy miért nem lehet igaza, és ha jön egy olyan kérdés, hogy azokkal a szakértőkkel mi van, akik ugyanúgy vélekednek, mint Drábik, arra bezzeg senki nem válaszol.
Drábik mióta közgazdász?! Saját bevallása szerint sem az.
Idézet a wikiből:
"Dr. Drábik János (Budapest, 1938. június 9.) jogász, újságíró és publicista, a Szabad Európa Rádió nyugdíjas vezető programszerkesztője." - [link]
Na, most ebből, hogy jön össze a közgazdász titulus?
ma 18:12
Pontosan mit is taglal a FED által kiadott brossúra? Mit kifogásolsz benne? Volt alkalmam beleolvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!