Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazdásznak készülök! Miket...

Közgazdásznak készülök! Miket olvassak előre? (BGF)

Figyelt kérdés
Szeptembertől BGF-re fogok járni. Milyen könyveket lenne érdemes olvasni esetleg makro- és mikroökonómiáról? Integrálni-deriválni mendenképp meg fogok tanulni. :)
2012. márc. 28. 20:06
 1/5 anonim válasza:
Hova, milyen szakra fogsz járni?
2012. márc. 28. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Gazdálkodási és menedzsment. :)
2012. márc. 28. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, pont ezt akartam mondani. A deriválás és az integrálás elég fontosak, viszont nálunk akkor tanították, mikor mikron már bőven deriváltunk. Nem BGFes vagyok, de mi Varian Mikroökonómia könyvéből tanulunk és Mankiw Makroökonómia könyvéből. A mikro szörnyű, a makro egész érdekes. ezen kívül nem kell túlspilázni. Nem kell annyit előre tanulni, úgyis elfelejted, mire kell. Bár nyilván úgy könnyebben megérted majd órán. De nagyon vastag és unalmas könyvekről beszélgetünk. :D Először érettségizz le jól, élvezd a nyarad, tanulj meg deriválni és nem lesz gondod. Esetleg a határértékszámítást is megtanulhatod, az se jön rosszul.
2012. márc. 29. 00:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Engem a mikro kifejezetten érdekel, úgyhogy biztos elfogom olvasni. :) Édesapámnak cége van és már a kezdetektől ilyen pálya érdekel. :) Te hol tanulsz?
2012. márc. 29. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A bécsi egyetemen tanultam számvitelt
2012. márc. 29. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!