Mi a véleményetek, hogy a tavalyi 4900 helyett 250 diákot vesznek fel államira gazdasági képzéseken? Tisztában vannak vele a vezetők, hogy már 2 éve készülök erre a pályára és hogy (rajtam kívül) mennyi ember álmát tiporják szét?
Örülök, hogy nem most felvételizek. Bár én olyan szakra járok, ahol nem csökkentették, hanem növelték a keretszámot, de ez a röghözkötés...no comment.
Persze vmilyen szinten érthető, hogy ha nincs szükség annyi közgazdászra, akkor ne képezzenek annyit. Hiszen hiába végez egy csomó, ha utána a 90%-uk nem kap munkát. Akkor felesleges őket kiképezni. Mondhatni idő és pénzpazarlás.
Persze ez engem sem vigasztalna a te helyzetedben.
De szerintem nem is ez a legrosszabb. Nekem a röghözkötés miatt áll fel a hátamon a szőr. Az addig oké, hogy írd alá, és ha nem tudod időben befejezni, vagy lelépsz, akkor fizesd vissza, de:
Vajon azt is garantálják a szerződésben, hogy 100%, hogy kapsz munkát? Mert szerintem nem....
Egyébként nem tudsz mást tenni, csak tanulni, és reménykedni, hogy bejutsz. Emiatt szerintem rengetegen már be sem fogják adni a jelentkezést, így a végén lehet nem is lesz annyira drasztikus pontszám emelkedés:D
Nem akarják, hogy sok ember értsen a közgazdasághoz;) Ha senki nem ért hozzá, könnyebben b.sszák át a népet.
Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de kezdem azt hinni, hogy ez tényleg így van.
A művészetesen egyébként én is besírtam:D Nem sok mindennek növelték a keretszámát, de a művésetekét igen:D
Nagyon gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!