Orvosira készülők! Ha nem sikerül idén bejutnotok, mi a B tervetek? Megpróbáljátok újra, vagy jelentkeztek máshova, vagy OKJ-s képzés?
utolsó..
jó nagy hülyeséget mondasz azzal, hogy ne próbálják újra..
ismerek olyat, akit a 4. vagy 5. próbálkozásra vettek csak fel és érdekes módon ő is eltudta végezni az orvosit..
a vizsgának egyetemen neki lehet futni 3x is, az érettséginek csak egyszer.. mi van ha épp szr napod volt? ráadásul ha már bent vagy az egyetemen, az azt jelenti h leérettségiztél és tudod milyen vizsgadrukkal odaülni a tanárok elé, van már tapasztalatod, nem úgy, mint az érettséginél...
jah és aki csak 1-2 ponttal csúszik le? az ne próbálja meg újra, mert ő hülye? ... ugyan kérlek, de beszélj már ekkora marhaságot...
Na erre rácáfolok!
Engem is másodjára vettek fel, és teljesen jól megvagyok. Igaz nem én vagyok a legjobb tanuló, de messze nem is a legrosszabb. És RENGETEGEN vannak akiket másodjára vettek fel (sőt olyan is van akit csak harmadjára) és mégis végig csináltak 4 évet.
Amúgy én abban az egy évben megszereztem a jogsim, OKJ-ra jártam, dolgoztam és persze újraérettségiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!