Orvosira készülők! Ha nem sikerül idén bejutnotok, mi a B tervetek? Megpróbáljátok újra, vagy jelentkeztek máshova, vagy OKJ-s képzés?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 03:53
11/15 anonim válasza:
Igen, érdekes módon ez nálunk is így van. Mármint, hogy azok bukdácsolnak akiket elsőre felvettek. És nem azért mert hülyébbek hanem szerintem azért, mert fele annyira sem értékelik, hogy bekerültek, mint azok, akik esetleg többet harcoltak érte.
12/15 anonim válasza:
Hát igen így utólag én is rájöttem, hogy talán jobb is, hogy nem kerültem be elsőre. Mert szorgalmasabb voltam, jobban megbecsültem a lehetőséget, hogy ide járhatok, mint azok, akik elsőre bekerültek. Ráadásul én már nagyon nem szerettem volna még amiatt is csúszni, hogy megbukok, míg az elsőre bekerülő ismerőseim nagy része lazára vette a dolgot, hogy lett legalább két lazább, bulis évük, amikor kevesebb tárgyuk volt. Szóval ha nem vesznek fel elsőre, ne add fel, látod sokan vagyunk még így, és sikerült, én is lassan lediplomázok, jó, hogy nem adtam fel, az első kudarc után.
13/15 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) én is úgy gondolom,hogy megéri mégegyszer próbálkozni.Nekem még a gyógytornász az ami tetszik,de az orvosi sokkal jobban...:) Aki kihagyott egy évet,és közbe OKJ-s képzésre járt,az hova és milyenre járt?
2012. jan. 29. 15:17
14/15 anonim válasza:
És tényleg, nálunk is így van :)
15/15 anonim válasza:
Ha nem vesznek fel az orvosira, elmegyek nyelvet tanulni, OKJ-zni. Ha másodszorra sem, akkor már elgondolkozom az életemen. Ha még harmadjára sem, inkább elmegyek tanárnak XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!