Lehet -e két FSZ képzést elvégezni valamilyen módon egymás után, államilag támogatottan? Részletek lejebb.
Figyelt kérdés
Üdv. Kérdésem a következő lenne: A barátnőm elvégez egyetemen, FSZ képzés formályában egy idegenforgalmi szakmenedzser képzést, idén végez vele. Ezt követően azonban tovább szeretne tanulni. Tehát újra jelentkezik a felvi-n. Ha megjelöl itt egy másik egyetemen egy vendéglátó szakmenedzser képzést (szintén FSZ), és a pontjai alapján felvennék, akkor a képzés számára ingyenes lenne, vagy, mivel 2. okjs képzés, ezért nem? Ha felvennék BSc/BA képzésre, az független ettől, igaz? Előre is köszönöm a segítséget, és a válaszokat!2012. jan. 22. 19:37
1/2 anonim válasza:
Ugyanabban a képzési ciklusban nem lehet két végzettséget szerezni államilag támogatott formában. A második FSZ már fizetős.
2/2 anonim válasza:
A 2. az mindenképpen fizetős. Elvileg ha egyszerre végzed a kettőt, akkor ingyenes. Én is fősulin belül járok idegenforgalmi szakmenedzser fsz-re, és idén végzek, de a gyakorlatom az volt, hogy szállodában felszolgáltam..holott nem vendéglátós vagyok, csak ide vettek fel.. meg sulis társaim is dolgoznak bárokba,ilyenek..szóval nem sok értelme van ezek után egy vendéglátósnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!