Én infarmatikus (számitógép szerelő) vagy valamilyen számitó gépes foglalkozást, szakmát szeretnék tanulni! Ilyen sz. Gép szerelős iskolák vagy kolesz? (szakközép). Iskola nevek?
Figyelt kérdés
Iskolák neve kellene2012. jan. 18. 19:16
1/5 anonim válasza:
számítógép szerelő? mire jó? semmire, de arra nagyon. inkább tanulj programozni. abban nincs potenciál amihez minden hülye ért.
2/5 A kérdező kommentje:
és programozohoz vmi szakközép iskola neve?
2012. jan. 18. 19:57
3/5 anonim válasza:
Programozóhoz inkább egyetem...
Menj egy egy jó gimibe vagy szakközépbe, fakultációnak vedd fel az informatikát + matekot és menj egyetemre. Ott megtanítanak majd programozni. Bár a koleszt miért keverted bele a dologba azt nem értem.
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor inkább ugy mondanám hogy olyan szakma érdekelne ami a számitógépel kapcsolatos
2012. jan. 21. 08:28
5/5 anonim válasza:
bármilyen szakközép informatika szakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!