Egy közgazdásznak elhiszitek a valóságot, és felébredtek végre?
Végre ébresztős videó van megint! :)
Ezúttal mi a lényege a mondanivalónak a csaknem egy órás videóban?
Hát nem könnyű szembenézni ezekkel az adatokkal az biztos.
A jóhiszemű ember minden porcikája tiltakozik ellene.
És ez az ösztönös tiltakozás olykor csökkenti azt a képességet, hogy az ember felfogja és megvizsgálja a dogokat.
Kemény az biztos.
Szép lassan lett beadagolva ennek a világnak a máza, amiről azt gondoljuk, hogy valóság, ez a film pedig túl sokat és túl lényeges mázakat kapar le egy szempillantás alatt. Ez sokkoló lehet.
Nem néztem meg a videót, mert ma nincs kedvem ehhez a témát, de a videó alatti szövegben is olvasni lehet, hogy minden országban kezdenek "felébredni".
"A felvetés, mely szerint néhány bankár mozgatja a világgazdaság egy hatalmas részét ma már nem számít igazán hírnek, több megmozdulás is jelzi, hogy az emberek kezdenek tisztában lenni a pénzvilág dominanciájával."
A jó hír, hogy a történelemben mindig egy idő után felkelt a nép és felkoncolta az elnyomót. Ha az amerikaiaknak elegük lesz az adósrabszolgaságból és rájönnek, hogy hány ingyenélő bankárt tartanak el a munkájukból, akkor darabokra bontják a Wall Streetet. Az USA kormánya már felkészült egy nagyobb lázadásra. Kíváncsi vagyok itt Európában mit fognak kezdeni az éhes olaszokkal vagy spanyolokkal.
"létezik a cégeknek egy főként bankokat tömörítő viszonylag kis csoportja, ami aránytalanul nagy befolyással rendelkezik a világgazdaság fölött."
Ebben mi az újdonság, felfedezés, világrengető meglepetés?
7-es
Én meg el sem olvastam az írásod, az első mondatod kivételével. A magadfajták nem is értem miért írogálnak ide, mikor fogalmuk sincsen róla, hogy miről van szó.
"Ebben mi az újdonság, felfedezés,
világrengető meglepetés?"
Neked nem, viszont az ide írogató birkák zömének az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!