Normálisak ezek?
Mit hisz Izrael? Hogy ő az atya úr isten? És már megint ki kezdi a közel-keleti háborút? Hát perszer hogy Izráel (sic!).
Szvsz az a legnagyobb baj, hogy ezek az USA-t úgyis megfűzik, hogy csatlakozzanak és akkor megy az egész NATO - velünk együtt.
De ha Magyarország kimarad belőle, akkor felőlem ők úgy ölik halomra egymást, ahogy akarják, engem nem zavar :))
"Tudomásom szerint a nemzeteknek joga van az önrendelkezésre"
Persze, de a másik ország atomfegyverrel történő fenyegetése nem tartozik bele az önrendelkezésbe.
Senki nem bántja Iránt mindaddig, míg nem kezd atommal fegyverkezni. De ha igen, az feltehetően nem az iráni önrendelkezés megvalósítása érdekében történik, sokkal inkább háborús céllal, nem gondolod?
Pedro
"De ha igen, az feltehetően nem az iráni önrendelkezés megvalósítása érdekében történik, sokkal inkább háborús céllal, nem gondolod?"
Vagy önvédelmi célra. Irán sem olyan hülye, hogy nukleáris fegyvert vessen be. Főleg a saját hátsóudvarában, viszont kevesebbet cseszegetné a szomszéd, ha legalább a lehetőség adott volna. Ha Irán valóban atomfegyvert fejleszt, azt ugyanúgy nem fogja használni, mint a többi atomhatalom.
"...azt ugyanúgy nem fogja használni, mint a többi atomhatalom"
Nagyon szeretném hinni, hogy igazad van.
A baj csak az, hogy én nem bízom az "iszlám köztársaság" mértékletességében. A HIT (és nem csak az iszlám) nevében már borzalmas tömegmészárlásokat hajtottak végre, és egy vallásilag fanatizálható tömeg igen veszélyes tud lenni.
Nem mondom azt, hogy Izraelt ok nélkül bántják, mert adott rá bőven okot, az igaz. De én akkor sem hagynám, hogy Irán atomfegyverhez jusson.
És nem csak Izrael védelmében!!!
Pedro
Izrael MESSZE NEM fanatizálható olyan mértékben, mint az irániak.
Innen kezdve megmosolyogtató az előbbi kijelentésed. :-)
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!