Tudom hogy egyedül nem léphetünk ki az EUból, de mi volna ha a teljes Kelet-Európai tömb egyszerre ugrana ki?
Pff szerintem a nyugat áldaná az eget, ha keleti-európai munkások mennének hozzájuk és nem muszlimok...:)
Egyébiránt ha kilépünk, ha nem, kereskednünk muszáj más országokkal. Mitől különb a nyugati "szenny" a keletinél, délinél, északinál?
"Tudom hogy egyedül nem léphetünk ki az EUból"
Ezt mondjuk kissé rosszul tudod.
"de mi volna ha a teljes Kelet-Európai tömb egyszerre ugrana ki?"
Na most fogsz meglepődni: Akkor mindenki kint lenne.
"A szlovákok, csehek, lengyelek, észtek, litvánok, lettek, románok, bolgárok és szlovének nem ennyire hülyék, hogy ki akarnának lépni az EU-ból :)"
Korrigálom a tévesen megfogalmazott mondatod:
A szlovákok, csehek, lengyelek, észtek, litvánok, lettek, románok, bolgárok és szlovének ennyire hülyék, hogy nem akarnának lépni az EU-ból :)
"Ha meg megvárjuk a feloszlását, megint kezdhetünk minden majdnem a nulláról amnyira kizsákmányolnak minket! Ugyan olyan mint a szovjet unió!"
Hát annál azért jobban. A szu bár diktált, de nem zsákmányolt ki.
"Ha kiírnának népszavazást arról, hogy kilépjünk-e az EU-ból, akkor végre pofára esnének azok, akik szerint ki kellene lépnünk."
Hidd el hogy tévedsz! Azok esnének pofára akik benn akartak maradni, hiszen cumizhatnának tovább... Hahahahaha...
" A 2011-es rekordévet is számolva csatlakozásunk óta az uniós be- és kifizetéseink mérlege rendkívül pozitív"
Látod Zsuzska! Itt mutatkozik meg az ostobaság. :)
Ha Ausztria kilépne akkor megindulna a kilépés.
Németországban Merkel egységesíteni akarja Európát ,úgy nevezett Európai Egyesült államokat akar (Új 3. birodalom?? wtf).
"Látod Zsuzska! Itt mutatkozik meg az ostobaság. :)2
Igen látom. Itt valóban megmutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!